Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Narodowy krasnal ogrodowy...
Halman • 2020-11-06, 2:41

mieć własnego ojca świętego na posesji, największego z wielkich polaków zaraz po Wałęsie - bezcenne...
no chyba ze ktoś jest lepszym trollem robiąc postument na pokrywie z szamba. Wtedy wszystko nabiera nowej wymowy.
Zgłoś
banerr 2020-11-06, 4:51 9
To gdzieś na Podhalu? Fajny ten eternit na dachu.
Zgłoś
luja27 2020-11-06, 5:49 4
Ostro zj🤬y łeb pewnie wyborca tej najlepszej partii

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
C................s 2020-11-06, 5:49 17
A może to jakiś dom sióstr, czy inny budynek kościelny. Albo właściciele po prostu chcieli coś takiego postawić. jedni mają wieśniackie krasnale, inni stawiają maszty w flagami, jeszcze inni sadzą 4m tuje a tu mamy coś takiego.

Wrzucamy tu teraz wszystkie ogródki?
Zgłoś
notak 2020-11-06, 5:59 3
widzę , że cię pogięło na tej kwarantannie lisku
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2020-11-06, 6:25 4
Stare mocherowe baby powinny trzymać tam wartę na kolanach przez 24h

Kochany ksiądz proboszcz z parafi zapewne rozgrzeszenie pod tym adresem zapodaje bez spowiedzi i chulaj dusza piekła nie ma.
Zgłoś
CzerstWybut 2020-11-06, 6:45 14
No z tym Wałęsą tto cie ponioslo trochę
Zgłoś
skywalker75 2020-11-06, 7:07 13
I bardzo k🤬a ładnie, sztuka ludowa zawsze była trochę przerysowana i tandetna . Własnie po to przeprowadziłem się z miejskiego syfu na wieś, żeby mieć takich ludzi za sąsiadów. Przynajmniej jak pójdę do sąsiada na jednego głębszego i kiełbasę z dzika, to nie usłyszę, że się wstydzą za Polskę bo wywołaliśmy holocaust i moja dziewczyna, która jest w ciąży, to nie nosi w sobie dziecka tylko jakieś c🤬j wie co , na które to dwa częste debilizmy, jako biolog molekularny i pasjonat historii jestem szczególnie wyczulony

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
Halman 2020-11-06, 7:10 2
CzerstWybut napisał/a:

No z tym Wałęsą tto cie ponioslo trochę

"ja to mogę panu nogę podać"
Zgłoś
7700373 2020-11-06, 7:13 13
Na Wilanowie zamiast Papieża na szambie stawiają Rafała. No cóż jaka religia takie figury.
Zgłoś
Noside 2020-11-06, 7:15 8
Pan Papież przecież był największym Polakiem. Dzięki niemu niejedno szambo w Polsce nie wyj🤬o.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
janlew 2020-11-06, 7:17 5
Mieć pomnik na podwórku... czemu nie, od groma różnych na mieście. Zresztą może to dom księdza, czy innego kościelnego. Jedyne co razi, to bardzo kiepskie wykonanie.
Zgłoś
c................k 2020-11-06, 8:30 3
AyCaramba napisał/a:

A może to jakiś dom sióstr, czy inny budynek kościelny. Albo właściciele po prostu chcieli coś takiego postawić. jedni mają wieśniackie krasnale, inni stawiają maszty w flagami, jeszcze inni sadzą 4m tuje a tu mamy coś takiego.
Wrzucamy tu teraz wszystkie ogródki?

Jak typowy katol, za każdym razem jak ktoś wytknie ci coś poj🤬ego jedyna odpowiedź jaką znasz to, że to przecież normalne i że inni też robią coś podobnego.

Nie, k🤬a, nie robią. Nawet ciapaci od Allaha mają wystarczająco dużo rozumu żeby nie wstawiać sobie do ogrodu figurki starego obrońcy pedofili
Zgłoś
mianas 2020-11-06, 8:34 9
Jebac_pedalarzy napisał/a:

Stare mocherowe baby powinny trzymać tam wartę na kolanach przez 24h

Kochany ksiądz proboszcz z parafi zapewne rozgrzeszenie pod tym adresem zapodaje bez spowiedzi i chulaj dusza piekła nie ma.

wam komuchy tylko Lenin nie przeszkadza + L Miler
Zgłoś
Juzwa 2020-11-06, 8:42
mianas napisał/a:

wam komuchy tylko Lenin nie przeszkadza + L Miler

No i mają wyj🤬e na ortografię.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie