Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Nauczycielka w Suwałkach podała 11 uczniów do sądu
konto usunięte • 2012-09-16, 11:43
Nauczycielka matematyki pozywa 11 uczniów.

Rodzice pozwanych uczniów powiedzieli: "takie sprawy dyscyplinarne, nagannego zachowania, ciężkiego zachowania powinni nauczyciele rozwiązywać w ramach szkoły, nie przed sądem"
Ja się z tymi rodzicami absolutnie zgadzam, ale tylko wtedy jeśli nauczyciel ma prawo wp🤬lić gówniarzowi za zachowanie. Co to w ogóle jest za przerzucanie odpowiedzialności wychowawczych na szkołę? No c🤬j są ci rodzice?

Zgłoś
Keepo 2012-09-16, 14:09 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 14:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maniek_elpolako 2012-09-16, 14:27
Zgłoś
SrogiSrom 2012-09-16, 14:31
chwała INOSOWI!
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-09-16, 14:37 1
Zgłoś
Magnic 2012-09-16, 14:48 2
Zgłoś
jirki 2012-09-16, 14:52 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 14:52
Jeszcze jestem za tym, by taki nauczyciel mógł jednemu i drugiemu strzelić w ryj. Bardzo dobrze zrobiła i niech mają te swoje kartoteki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 14:56
Zgłoś
losterlse 2012-09-16, 14:56 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 14:59
@Magnic:

bzdura z tymi kartotekami. Gnojki na pewno nie dostaną kary większej niż 3 lata pozbawienia wolności (o ile w ogóle można o takiej karze mówić w tym wypadku - raczej będą to przymusowe prace społeczne, wizyty u psychologa i dozór kuratora), a więc po pięciu latach wyrok ulega (z mocy prawa, bądź na wniosek skazanego) zatarciu. Nie ma go w aktach. A więc zanim staną się 'produktywnymi' obywatelami, ich akta będą czyste.

[edit:]
a może dzięki temu, że będą mieli już nawalone w papierach, to uspokoją się do czasu dotarcia do wieku, w którym człowiek zaczyna jakkolwiek myśleć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 15:11
@rimogyz,

a mi się wydaje, że nic nie dostaną, bo ich będzie 11 zeznawało przeciwko 1 osobie, chyba że inni uczniowie potwierdzą wersję nauczycielki, jeśli jednak tak się nie stanie to sąd umorzy sprawę. Ja tak myślę, ale zobaczymy jak się to potoczy.
Zgłoś
sorra18 2012-09-16, 15:18
Zgłoś
Keepo 2012-09-16, 15:20
Magnic napisał/a:

Ja miałem zwykłe wychowanie pasem przez dupę a potem lałem połowę klasy w podstawówce, więc to też nie wyjście.

Jak nie ? W podstawówce zapewne biłeś tych którzy dali sobie na to pozwolić (w moim słowniku c🤬ki/pedały). No i co? Wyrosłeś z tego i pewnie nie jesteś teraz jakąś tępą p🤬deczką, która daje sobie w kasze dmuchać.(I ubiera się w te pedalskie stroje) Zostało Ci przyswojone w dzieciństwie co jest dobre i co złe i szacunek do osoby starszej. Ja z tego pokolenia, które dostawało baty za swoje "wyskoki" nie znam ani jednego debila, który ponad wszystko stawia swoją opinię wśród grupy i stara się zabłysnąć swoim debilizmem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-16, 15:23
pieto90 napisał/a:

@rimogyz,

a mi się wydaje, że nic nie dostaną, bo ich będzie 11 zeznawało przeciwko 1 osobie, chyba że inni uczniowie potwierdzą wersję nauczycielki, jeśli jednak tak się nie stanie to sąd umorzy sprawę. Ja tak myślę, ale zobaczymy jak się to potoczy.

@Pieto90,

i wiesz co jest najgorsze? Że masz rację...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem