Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:05
Nie będę hamował bo z dzieckiem jadę!
konto usunięte • 2024-09-02, 22:33
Cytat:

"Pan próbował się nieudolnie wcisnąć przede mnie na linii ciągłej. Zamiast przyspieszyć mając dużo miejsca i zmienić pas na spokojnie spychał mnie z pasa... Policjant widział nagranie i bez wątpliwości uznał winę Forda... Sprawa zakończona mandatem"
13.07.2024

Zmieniono 1 razy Zgłoś
spodenki 2024-09-05, 16:04
keym napisał/a:

[...]mogę tylko pogratulować inteligencji[...]

Zauważyłeś tam jeszcze jakieś szczątkowe ilości inteligencji? Wchodzisz w dyskusję z mężczyzną (choć mam teraz pewne wątpliwości), który pisze o dawaniu w p🤬dę (pewnie stąd ten przydomek Okręgowa C🤬ka) i o stosunkach z taksówkarzami. Pisze też o mandatach, a później tego się wypiera...
Przez to, że nie rozumie co się do niego pisze zaczyna obrażać. Przecież gdyby odpisał na mój pierwszy post w normalnym tonie, to dyskusja byłaby rzeczowa i podejrzewam, że bardziej konstruktywna. Niepotrzebnie może zniżyłem się do jego poziomu pisząc swój drugi post w takim samym tonie.
Zgłoś
mazga50 2024-09-05, 18:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 19:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
spodenki 2024-09-05, 20:40
mazga50 napisał/a:

[...]autora-pedała[...]

I tu jest przyczyna. Stawiam, że on się identyfikuje przez to z autorem, dlatego go tak broni.

Bul_od_bytu napisał/a:

Kolejny z prawem jazdy kupionym za świniaka. Przeczytaj sobie jeszcze raz co jest napisane to może dotrze do łba

Jesteś wyjątkowo skromnym człowiekiem. Bankowo musisz bardzo szybko biegać. Jaki medal zdobyłeś na ostatnich Igrzyskach?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 20:47
Zgłoś
spodenki 2024-09-05, 21:04
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 21:20
Zgłoś
spodenki 2024-09-05, 21:23
Bul_od_bytu napisał/a:

Mówiłem ci już gdzie możesz się realizować ze swoimi fantazjami zryty łbie
Jako świeżak szybko znajdziesz tu swoich amatorów

Zwolnij trochę, nie biegaj cały czas tak szybko. Jeśli nie mnie, to posłuchaj chociaż Remigiusza.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 22:58
Zgłoś
spodenki 2024-09-06, 11:04
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-06, 15:14
Zgłoś
spodenki 2024-09-06, 15:44
Bul_od_bytu napisał/a:

Ja z🤬bów twojego pokroju spotykam dość często. Nawet jeszcze szkody z OC nie zgłosiłem od ostatniego
Fajnie, że w zakładzie macie dobrze wyposażoną bibliotekę, ale ile razy można ci młocie powtarzać?
Idziesz oglądać obrazki czy mam ci wysłać tego sms-a?

Zrobiłeś przy tym groźną minę czy nie?
Pytam ponownie: czy ktoś bierze takie twoje mało błyskotliwe teksty poważnie? Może chociaż jakiś przedszkolak?

Byłbyś świetnym seryjnym mordercą. Nie dość, że szybko biegasz, to jeszcze nie potrzebujesz broni, by kogoś zabić. Wystarczy, że uderzysz kogoś głową. Policjanci będą szukać tępego narzędzia zbrodni. Nikt nie pomyśli, to to był twój łeb. Zostaje tylko się nie odzywać, bo wtedy rozwiejesz wszelkie wątpliwości.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-06, 15:49
Zgłoś
spodenki 2024-09-06, 16:00
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-06, 16:35
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem