"Pan próbował się nieudolnie wcisnąć przede mnie na linii ciągłej. Zamiast przyspieszyć mając dużo miejsca i zmienić pas na spokojnie spychał mnie z pasa... Policjant widział nagranie i bez wątpliwości uznał winę Forda... Sprawa zakończona mandatem"
13.07.2024
Ja się z kolei zastanawiam czemu za punktu swojego wypaczonego honoru wybrałeś sobie tą rozmowę...?
Nie musisz wszystkiego rozumieć. Chyba nie jest dla ciebie obcy ten stan.
Nie musisz wszystkiego rozumieć. Chyba nie jest dla ciebie obcy ten stan.
Biorąc pod uwagę że nigdy nie było człowieka, który by rozumiał wszystko, Twoja riposta jest trochę (a nawet bardzo) infantylna. Oczywiście że nie jest mi ten stan obcy. Co nie zmienia faktu że się kłócisz o bzdurę i tylko kompromitujesz.
Biorąc pod uwagę że nigdy nie było człowieka, który by rozumiał wszystko, Twoja riposta jest trochę (a nawet bardzo) infantylna. Oczywiście że nie jest mi ten stan obcy. Co nie zmienia faktu że się kłócisz o bzdurę i tylko kompromitujesz.
Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno
Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno
Okej. Ego. Twoim problemem jest ego które Ci każe każdemu odpisać i zawsze swoją opinię wygłosić. No spoko. Wszystko jasne. Nie musisz dalej odpisywać.
Pacanie tani. Czyli jednak pisałeś o mandacie? Jeszcze niedawno twierdziłeś, że nie 😅
Ze wszystkim tak masz, że trzeba ci to jasno przedstawić jedno pod drugim, abyś w jakimś stopniu zakumał?
Przypominasz debila, który nie zrozumiał treści książki i ma pretensje do autora
Skoro z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie słabo to lepiej wróć do przeglądania obrazków i się nie pogrążaj bo mimo twoich ograniczeń umysłowych każda cierpliwość ma swoje granice.
Przypominasz debila, który nie zrozumiał treści książki i ma pretensje do autora
Skoro z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie słabo to lepiej wróć do przeglądania obrazków i się nie pogrążaj bo mimo twoich ograniczeń umysłowych każda cierpliwość ma swoje granice.
Zrób prawko i dopiero się wypowiadaj
Przy zmianie pasa ten z prawej ma pierwszeństwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie