Biedronka w Warszawie.
W wolnym kraju jak USA to typ dostałby kulkę, a nie gazem.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęNie chodzi o jakieś przyzwolenie na kradzieże, zwyczajnie ochroniarz prawidłowo próbuję wykonać robotę ale realizuje to c🤬jowo - za co może kiedyś przypłacić życiem bądź zdrowiem, o co? O głupi 4 pak harnasia, osobiście sobie wyrabiam pozwolenie na broń palną i w swojej obronie bądź mojej rodziny nie będę się wahał ale k🤬a takie kozaczenie broniąc interesu megakorpo to gigantyczna przesada.
prowadziłem swoje sklepy przez długi czas. każdy kto wyciąga łapy po czyjeś i nie płaci za to, powinien mieć te łapy uj🤬e przy samej szyi. wielu złodziei złapałem, żadnej litości. Niestety nie mogłem im łap uj🤬, ale każdą kradzież zgłaszałem, złodziei przetrzymywałem siłą i nigdy żaden nic z tym nie zrobił . Jest teraz tyle pracy, że nie muszą kraść. jak ich nie stać na zakup to k🤬a niech nie kupują
a dla Pana Ochroniarza brawa za sumiennie wykonywaną pracę. Zobowiązał się do czegoś, to to robi najlepiej jak potrafi.
a tych pajaców co piszą żeby nie interweniować bo strach, to po prostu jesteście zwykłymi pedałami, co atakują tylko jak są w grupie.
Nie rozumiem xD a jak byś się później szefowi tłumaczył jak by taki sp🤬olił ? Sama nazwa ochroniarz mówi że ma ochraniać.
Taaa tyle prac jest ze nikt cie nigdzie przyjąć nie chce już 2 albo 3 rozmowy mam za sobą i c🤬j z tego wychodzi.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęZajebiście, kolejny ochroniarz zgrywa bohatera szarpiąc się z jakimś odpadkiem społecznym o 4pak harnasia. Szkoda że nie dostał kosy albo strzykawką z HIVem to może by sie nauczył.
Jeśli ktoś tylko po tym urywku będzie pisał wysrywy o winnych czy ofiarach to niech wie że jest skończonym debilem i niech sie nawet nie produkuje
nie znam Twoich kwalifikacji, nie znam Twoich wymagań, nie znam miejsc gdzie składałeś aplikacje. Ale dam radę:
dostosuj swoje wymagania do swoich kwalifikacji i wysyłaj CV tam, gdzie będą one pożądane, a pracę znajdziesz szybko.
Np segregacja smieci byłem na rozmowie były jeszcze 2 inne osoby na te stanowisko i ja mając czyste CV nie zostałem przyjęty a z tymi 2 kontynuowali rozmowę dalej mimo że k🤬a pojęcie na temat segregacji smieci mieli takie same jak ja czyli żadne xD naprawde szkoda gadać wszędzie wszyscy p🤬la że pełno prac jest a jak przychodzi co do czego to wymagają od ciebie k🤬a CV z kosmosu i przynajmniej 10 lat w każdym zawodzie świata.
Od dłuższego czasu jest coraz większy problem z pracą, zamykają zakłady, zwalniają. Idą ciężkie czasy.
Np segregacja smieci byłem na rozmowie były jeszcze 2 inne osoby na te stanowisko i ja mając czyste CV nie zostałem przyjęty a z tymi 2 kontynuowali rozmowę dalej mimo że k🤬a pojęcie na temat segregacji smieci mieli takie same jak ja czyli żadne xD naprawde szkoda gadać wszędzie wszyscy p🤬la że pełno prac jest a jak przychodzi co do czego to wymagają od ciebie k🤬a CV z kosmosu i przynajmniej 10 lat w każdym zawodzie świata.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęNo to byś zarobił jak ten na filmie bo on ma do tego prawo żeby zajrzeć do torby czy plecaka
Biedronka Lidl i inne zagraniczne syfy okradają cię na co dzień i jakoś nic z tym nie robisz. Plują ci w twarz a ty mówisz że deszcz pada. Jak ktoś kradnie w zagranicznym supermarkecie to ma w niebie wybaczone. Do momentu interwencji Policji jak jakiś przygłupi ochroniarz próbuje cię zatrzymać to możesz się z nim nap🤬lać ile wlezie i będzie jego wina zwłaszcza jeżeli niczego nie ukradłeś z tego syfu.
Biedronka Lidl i inne zagraniczne syfy okradają cię na co dzień i jakoś nic z tym nie robisz. Plują ci w twarz a ty mówisz że deszcz pada. Jak ktoś kradnie w zagranicznym supermarkecie to ma w niebie wybaczone. Do momentu interwencji Policji jak jakiś przygłupi ochroniarz próbuje cię zatrzymać to możesz się z nim nap🤬lać ile wlezie i będzie jego wina zwłaszcza jeżeli niczego nie ukradłeś z tego syfu.
Nie wiem w jakim państwie mieszkasz, ale ochroniarz marketu nic nie może poza wezwaniem policji i ewentualnym przytrzymaniem sprawcy. A gdyby z nagrań wyszło, że nic nie ukradł to jeszcze zostałby pouczony o bezpodstawnym wzywaniu policji
Gówno prawda. Nie ma żadnych praw taki śmieć z biedronki.
Podaj artykuł który pozwala ochroniarzowi przeszukiwać ludzi.
Nie trudź się. Nie ma takiego
Dokształciłem się! Ochroniarz ma niby prawo zajrzeć do plecaka ale go nie przeszukiwać
Myślałem że nie może , dobrze wiedzieć, dzięki