Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mors_Nigra 2025-03-27, 13:18 4
Arashi91 napisał/a:

W wolnym kraju jak USA to typ dostałby kulkę, a nie gazem.

Gówno wiesz, ale się wypowiesz hahahah. Tam właśnie tym bardziej nie mają prawa nikogo tknąć. Za to młody legalnie mógłby odj🤬 tego cepa. Od tego jest policja by ich łapać, ochrona czy obsługa sklepu może takiego delikwenta co najwyżej śledzić. I nie, gdybym był właścielem takiego sklepu, to nie kazał bym ochroniarzom bicia się z patologią za czteropak, bo nie mam gówna w głowie, nie myślałbym o nich jak o swoich pastuchach którzy mają wykonywać każdy rozkaz nie ważne jak głupi czy nielegalny, mógłbym mieć za to konsekwencje prawne. Tak prawo w tym antyludzkim państwie jest z gówna, zgadza się. Twoim rozwiązaniem jest wprowadzanie samowolki która skończy się tym, żę niewinny człowiek zostanie prędzej czy później zaatakowany, albo będzie musiał kapitulować i płaszczyć się przed jakimś lujem z przerostem ego beż żadnych uprawnień. Wiedział byś to, gdybyś miał IQ ciut wyższe od przeciętnej małpy. Ale nie masz, masz za to sporo emocji w swoim pastuszym ciałku które przejmują kontrolę.

Masa niewolników w komentarzach gotowych nawet c🤬lkowi w polarku z wybujałym ego dawać prawa nad sobą w imię "ideałów". Nic dziwnego, że staczamy się społecznie na dno. Niektórzy to lubią mieć buta na mordzie.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Karboksylator 2025-03-27, 13:39 4
prowadziłem swoje sklepy przez długi czas. każdy kto wyciąga łapy po czyjeś i nie płaci za to, powinien mieć te łapy uj🤬e przy samej szyi. wielu złodziei złapałem, żadnej litości. Niestety nie mogłem im łap uj🤬, ale każdą kradzież zgłaszałem, złodziei przetrzymywałem siłą i nigdy żaden nic z tym nie zrobił . Jest teraz tyle pracy, że nie muszą kraść. jak ich nie stać na zakup to k🤬a niech nie kupują
a dla Pana Ochroniarza brawa za sumiennie wykonywaną pracę. Zobowiązał się do czegoś, to to robi najlepiej jak potrafi.
a tych pajaców co piszą żeby nie interweniować bo strach, to po prostu jesteście zwykłymi pedałami, co atakują tylko jak są w grupie.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-03-27, 14:24 1
chada napisał/a:

Nie chodzi o jakieś przyzwolenie na kradzieże, zwyczajnie ochroniarz prawidłowo próbuję wykonać robotę ale realizuje to c🤬jowo - za co może kiedyś przypłacić życiem bądź zdrowiem, o co? O głupi 4 pak harnasia, osobiście sobie wyrabiam pozwolenie na broń palną i w swojej obronie bądź mojej rodziny nie będę się wahał ale k🤬a takie kozaczenie broniąc interesu megakorpo to gigantyczna przesada.

Nie rozumiem xD a jak byś się później szefowi tłumaczył jak by taki sp🤬olił ? Sama nazwa ochroniarz mówi że ma ochraniać.

[ Dodano: 2025-03-27, 14:26 ]
Karboksylator napisał/a:

prowadziłem swoje sklepy przez długi czas. każdy kto wyciąga łapy po czyjeś i nie płaci za to, powinien mieć te łapy uj🤬e przy samej szyi. wielu złodziei złapałem, żadnej litości. Niestety nie mogłem im łap uj🤬, ale każdą kradzież zgłaszałem, złodziei przetrzymywałem siłą i nigdy żaden nic z tym nie zrobił . Jest teraz tyle pracy, że nie muszą kraść. jak ich nie stać na zakup to k🤬a niech nie kupują
a dla Pana Ochroniarza brawa za sumiennie wykonywaną pracę. Zobowiązał się do czegoś, to to robi najlepiej jak potrafi.
a tych pajaców co piszą żeby nie interweniować bo strach, to po prostu jesteście zwykłymi pedałami, co atakują tylko jak są w grupie.

Taaa tyle prac jest ze nikt cie nigdzie przyjąć nie chce już 2 albo 3 rozmowy mam za sobą i c🤬j z tego wychodzi.
Zgłoś
Karboksylator 2025-03-27, 14:45
PlatynowyViking2003 napisał/a:

Nie rozumiem xD a jak byś się później szefowi tłumaczył jak by taki sp🤬olił ? Sama nazwa ochroniarz mówi że ma ochraniać.
Taaa tyle prac jest ze nikt cie nigdzie przyjąć nie chce już 2 albo 3 rozmowy mam za sobą i c🤬j z tego wychodzi.

nie znam Twoich kwalifikacji, nie znam Twoich wymagań, nie znam miejsc gdzie składałeś aplikacje. Ale dam radę:
dostosuj swoje wymagania do swoich kwalifikacji i wysyłaj CV tam, gdzie będą one pożądane, a pracę znajdziesz szybko.

podpis użytkownika

Zgłoś
paragon0 2025-03-27, 16:25 1
chada napisał/a:

Zajebiście, kolejny ochroniarz zgrywa bohatera szarpiąc się z jakimś odpadkiem społecznym o 4pak harnasia. Szkoda że nie dostał kosy albo strzykawką z HIVem to może by sie nauczył.

Jak jesteś, beta ciotą to przynajmniej byś zamknął mordę i nie srał na ludzi wykonujących porządnie swoją pracę.
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-03-27, 17:43 1
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:

Jeśli ktoś tylko po tym urywku będzie pisał wysrywy o winnych czy ofiarach to niech wie że jest skończonym debilem i niech sie nawet nie produkuje

debilem jesteś ty bo nie wiesz ale ochroniarz gówno może w tym kraju o jego prawach i obowiązkach jest stosowna ustawa kiepie, Tym co nie może to atakować nikogo i za takie zachowanie to ma zarzuty o napaść i pobicie.
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-03-27, 18:56 1
Karboksylator napisał/a:

nie znam Twoich kwalifikacji, nie znam Twoich wymagań, nie znam miejsc gdzie składałeś aplikacje. Ale dam radę:
dostosuj swoje wymagania do swoich kwalifikacji i wysyłaj CV tam, gdzie będą one pożądane, a pracę znajdziesz szybko.

Np segregacja smieci byłem na rozmowie były jeszcze 2 inne osoby na te stanowisko i ja mając czyste CV nie zostałem przyjęty a z tymi 2 kontynuowali rozmowę dalej mimo że k🤬a pojęcie na temat segregacji smieci mieli takie same jak ja czyli żadne xD naprawde szkoda gadać wszędzie wszyscy p🤬la że pełno prac jest a jak przychodzi co do czego to wymagają od ciebie k🤬a CV z kosmosu i przynajmniej 10 lat w każdym zawodzie świata.
Zgłoś
Latissimus 2025-03-27, 19:22 2

Np segregacja smieci byłem na rozmowie były jeszcze 2 inne osoby na te stanowisko i ja mając czyste CV nie zostałem przyjęty a z tymi 2 kontynuowali rozmowę dalej mimo że k🤬a pojęcie na temat segregacji smieci mieli takie same jak ja czyli żadne xD naprawde szkoda gadać wszędzie wszyscy p🤬la że pełno prac jest a jak przychodzi co do czego to wymagają od ciebie k🤬a CV z kosmosu i przynajmniej 10 lat w każdym zawodzie świata.

Od dłuższego czasu jest coraz większy problem z pracą, zamykają zakłady, zwalniają. Idą ciężkie czasy.
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2025-03-27, 19:30 1
Latissimus napisał/a:

Od dłuższego czasu jest coraz większy problem z pracą, zamykają zakłady, zwalniają. Idą ciężkie czasy.

No bo k🤬a debile wola zatrudniać samych gości którzy są doświadczeni mają przerobione iles lat w innych pracach jak by nie mogli powiedzmy zatrudniać kilka osób które się znają i kilka którzy są zieloni żeby Ci co ogarniają nauczyli zielonych przynajmniej dla mnie tak wygląda patrzenie w przyszłość, ogólnie jeszcze wspomnę że jak ostatnim razem byłem na rozmowie o pracę znowu to ona do mnie z tekstem że ja się mam jej "sprzedac" "zaoferować" a ja do niej jak mam się sprzedać skoro ja nigdy nie pracowałem? Szkoda gadać szkoda nerwów
Zgłoś
Karboksylator 2025-03-27, 19:36

moja pierwsza praca zarobkowa na umowę, to było zwykłe kopanie rowów w ramach prac interwencyjnych. pamiętam że miałem stawkę 420zł na miesiąc

podpis użytkownika

Zgłoś
kumak3 2025-03-27, 19:51 1
Te ciule to się na c🤬ja nadają, byłem w biedronce w Raszynie na Sportowej pod Warszawą , kolejka dość długa do zwykłej kasy, a ja sobie poszedłem do samoobsługowej kasy, zapłaciłem i wychodzę i w między słyszałem jak jakiś typ się zaczął awanturować że kolejka jest długa, to ochroniarz wyszedł za mną aby sprawdzić czy mam paragon, a tamtego typa co się awanturował olal, chore...
Zgłoś
Donekk 2025-03-27, 21:14
m10bp napisał/a:

No to byś zarobił jak ten na filmie bo on ma do tego prawo żeby zajrzeć do torby czy plecaka

Gówno prawda. Nie ma żadnych praw taki śmieć z biedronki.
Podaj artykuł który pozwala ochroniarzowi przeszukiwać ludzi.
Nie trudź się. Nie ma takiego
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-27, 21:18 2
Evil21 napisał/a:

Biedronka Lidl i inne zagraniczne syfy okradają cię na co dzień i jakoś nic z tym nie robisz. Plują ci w twarz a ty mówisz że deszcz pada. Jak ktoś kradnie w zagranicznym supermarkecie to ma w niebie wybaczone. Do momentu interwencji Policji jak jakiś przygłupi ochroniarz próbuje cię zatrzymać to możesz się z nim nap🤬lać ile wlezie i będzie jego wina zwłaszcza jeżeli niczego nie ukradłeś z tego syfu.

Lichwa na spożywcze artykuły to już naprawdę jest widoczna jabłka w skupie 50 gr w Biedronce 5 zł ziemniaki pastewne 40 groszy w Biedronce 4 zł i hit co jakiś czas dają promo o połowę a i tak zarabiają 3 krotność a powinni max 100 procent i nikt nie strajkuje tylko zap🤬la, na z bity pysk ludzie z dwoma zgrzewkami 3 worami pyr po 20 kg itp jak za komuny tyle że towaru większy wybór i nic !! Nikt nie strajkuje żeby rzada się wziął za marzę spożywcze!!!
Zgłoś
Arashi91 2025-03-27, 23:10
Evil21 napisał/a:

Biedronka Lidl i inne zagraniczne syfy okradają cię na co dzień i jakoś nic z tym nie robisz. Plują ci w twarz a ty mówisz że deszcz pada. Jak ktoś kradnie w zagranicznym supermarkecie to ma w niebie wybaczone. Do momentu interwencji Policji jak jakiś przygłupi ochroniarz próbuje cię zatrzymać to możesz się z nim nap🤬lać ile wlezie i będzie jego wina zwłaszcza jeżeli niczego nie ukradłeś z tego syfu.

A no tak... Kali kraść dobrze, Kalemu kradną źle xD
Zgłoś
m10bp 2025-03-28, 17:24
Archaniol napisał/a:

Nie wiem w jakim państwie mieszkasz, ale ochroniarz marketu nic nie może poza wezwaniem policji i ewentualnym przytrzymaniem sprawcy. A gdyby z nagrań wyszło, że nic nie ukradł to jeszcze zostałby pouczony o bezpodstawnym wzywaniu policji

Nie ewentualnym tylko może przetrzymać sprawcę. Nie może przeszukiwać ale może poprosić o zajrzenie do torby plecaka czy kołczana prawilnosci. Sa na to zapisy w regulaminach sklepów tak samo jak np regulaminach imprez masowych. Nie chcesz to nie przychodz i nie kupuj.
Poza tym fakt jest taki że gnój jeden z drugim nie chce pokazać siatki bo ma coś do ukrycia i wp🤬l sie złodziejom należy

[ Dodano 2025-03-28, 17:26 ]
Donekk napisał/a:

Gówno prawda. Nie ma żadnych praw taki śmieć z biedronki.
Podaj artykuł który pozwala ochroniarzowi przeszukiwać ludzi.
Nie trudź się. Nie ma takiego

Nie bulwersuj sie tylko doczytaj co znaczy przeszukanie a co znaczy okazanie torby plecaka czy siatki w sklepie przy wyjściu. I ma prawa które mu określa regulamin sklepu. Tak samo jak ochronie na dyskotece czy imprezach masowych które zaglądają do torebek

[ Dodano 2025-03-28, 17:28 ]
psyhepl napisał/a:

Dokształciłem się! Ochroniarz ma niby prawo zajrzeć do plecaka ale go nie przeszukiwać
Myślałem że nie może , dobrze wiedzieć, dzięki

Jak ktoś nie kradnie to co mu szkodzi pokazać reklamówkę. A jak ktoś kradnie to wp🤬l sie należy uczciwy 😅
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie