Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2012-12-20, 8:44 11
Akcja od 0:42 i trwa do 0:47

Zaoszczedzilem wam ponad minute zycia. Gdzie moja nagroda nobla?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
petru23 2012-12-20, 9:00 218
znaczy się mam nie pisać smsa podczas jazdy bo auto przede mną wpadnie do rowu?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 9:14 6
tyle bab w aucie a debil zadnej nie rozkazal kanapek zrobic i sms napisac...
Zgłoś
kkubam 2012-12-20, 9:27 3
Tytuł poj🤬y, jaki związek miało pisanie SMSa z tym akurat konkretnym wypadkiem??!!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 9:33 4
Człowieku k🤬a, po primo, zj🤬eś tytuł filmu. Następnie

1.Pisząc smsa i uważając na drogę nic się nikomu nie stanie, wystarczy mieć IQ powyżej przeciętnego.
2. Auto ma to do siebie, że SAMO NIE SKRĘCA, nie wpada do rowu, nie wjeżdza w inne auto.
3. Koleś pokazał, że ogarnia temat, w przeciwieństwie do większości p🤬deczek w dzisiejszych czasach co nie potrafią na rondzie się zmieścić, albo maski od auta otworzyć.
Zgłoś
chetek 2012-12-20, 10:03 1
Po primo, to dwaj panowie nade mną są rozgarnięci jak kupka liści po halnym.

Po secundo, to po tym jak ustała muzyka i koleś przejechał zakręt, pomyślałem, że to trolling i już nic się nie wydarzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 10:08 45
@Klamecki92
mam nadzieję, że nie spotkam cię na mieście prowadzącego samochód i piszącego smsa. Jak dorośniesz i zaczniesz jeździć samochodem to porozmawiamy.
ad.1 nie można jednocześnie pisać i uważać. TO NIEWYKONALNE!! Tylko ci się wydaje, że uważasz.
ad.2 samochód może sam skręcić. Nierówna droga, kałuża, źle ustawiona zbieżność i dzwon gotowy. Jak nie trzymasz rąk na kierownicy to nie zdążysz zareagować.
ad.3 ten koleś jest debilem. Jadą z nim dwie głupie c🤬y, które powinny mu zabrać ten telefon.
Zrozumcie (tu do wszystkich podobnych kozaków), że samochód to maszyna do zabijania. Jest jak M-16. Daje mnóstwo frajdy, ale można zrobić sobie i komuś krzywdę!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 10:11
@Velture wygrałeś wycieczke do afryki i 5 pudełek wazeliny GRATULACJE.
Zgłoś
Nejm 2012-12-20, 11:26 6
Klamecki92 napisał/a:

Człowieku k🤬a, po primo, zj🤬eś tytuł filmu. Następnie

1.Pisząc smsa i uważając na drogę nic się nikomu nie stanie, wystarczy mieć IQ powyżej przeciętnego.
2. Auto ma to do siebie, że SAMO NIE SKRĘCA, nie wpada do rowu, nie wjeżdza w inne auto.
3. Koleś pokazał, że ogarnia temat, w przeciwieństwie do większości p🤬deczek w dzisiejszych czasach co nie potrafią na rondzie się zmieścić, albo maski od auta otworzyć.

No to niech teraz wszyscy pisza smsy, emaile, rozmawiaja przez telefon, skype, nap🤬laja referaty bo nie sa glupi. Wez sie p🤬lnij w leb gosciu Gdyby od IQ zalezalo wszystko na drodze... Kazdy magister jak i facet z wyksztalceniem podstawowym moze na chwile stracic watek albo sie rozproszyc w pewnym momencie i doprowadzic tym samym do katastrofy. Wyobraz sobie mozgu internetu, ze jestes w trakcie pisania swojego madrego smsa, a przez ulice nagle zaczynaja zap🤬lac gimbusy. Jaki madry bys nie byl, nic nie poradzisz na to, ze nie jestes w stanie ich zobaczyc. Zycie ludzkie jest zbyt wiele warte zeby mozna bylo tak sobie obojetnie podchodzic do tematu. Potem przez takich kozakow jak ty robi sie spam warzywek w szpitalach i spam reklam o warzywach w polsacie i tvn. To, ze ktos umie zajebiscie plywac nie znaczy, ze sie nigdy nie utopi.
Nie wiem czy jest sens sie jeszcze produkowania tutaj wiec tym samym zakoncze

podpis użytkownika

Zgłoś
kkubam 2012-12-20, 13:02
Dużą część z was powyżej poj🤬o. Ja się pytam, jaki związek mają ze sobą te dwa wydarzenia???!!

Czy ten, co się wyj🤬 do rowu, też pisał SMSa?! Skąd to wiadomo?!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 14:07 1

jeżeli już jest potrzeba pisania sms-a to piszcie go stojąc na światłach
Zgłoś
Stew 2012-12-20, 14:36
@Klamecik92 Jesteś debilem, czy tylko nas wkręcasz?

Pewnie przed kumplami jesteś kozak za kierownicą . Szkoda, że jednak debil.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 14:50 1
@kkubam
myślę, że tytuł to ironia. Zapowiadało się dobrze, a później odezwał się Klamecki92.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 14:58 1
W takich warunkach jak te pokazane na filmie, trzebaby faktycznie być idiotą, żeby pisząc smsa spowodować kolizję: odleglosc od następnego pojazdu 70-100 metrów, prędkość nieduża, śnieg i dzień więc wszystko wraz z poboczem ładnie widoczne na 2 kilometry w przód, co daje możliwość zauważenia gimbusa gdy tylko wyjdzie z pokoju.

Rocznie robie 40-50 tyś kilometrów, zdarza mi się przejechać trasę lublin-warszawa-lublin z nosem w telefonie, i nigdy przez to nie miałem niebezpiecznej sytuacji na drodze. Imo w moim przypadku powoduje to nawet większe skupienie, bo zwalniam do bezpiecznej prędkości zamiast zap🤬lać 130-150.

@be_k zgadzam się w pełni, jeśli chodzi o jazdę miejską.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie