"Postępują jak bestie więc tak muszą być traktowani"
Cóż, smutne jest nie to, że ci ludzie cierpią (bo zasłużenie cierpią), smutne jest to, że cierpienie zadają im inne najgorsze męty, które codziennie powinny dostawać pałowanie przed i po posiłku zamiast jeszcze cywilizowanych ludzi zgrywać.
dla mnie k🤬a wszyscy z tego filmu do gówna i ręce mi opadają jak słyszę, że jedno gówno mówi, że się powinno się inne gówna zabijać za to co zrobili, a sam k🤬a kradł gw🤬cił albo zabijał...
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Czym więcej takich filmów i spraw związanych z pedofilią tym bardziej społeczeństwo przeświadczone jest w fakcie i wszędzie widzi pedofilów. Nikogo nie mam zamiaru bronić,ale .. na porządku dziennym nie mówi się o innych sprawach - pedofilia to temat popularny jak jasna cholera.
Już jest jeden przykład wypiętnowania rzekomego pedofila - w Strzegomiu. Zakładam,że chłopak się powiesił głównie z powodu presji lokalnego zaszczucia - choć co dziwnego w seksie 14 latki z 19 latkiem ? Prawnie to pedofilia, a racjonalnie to nic karygodnego. To zwyczajna głupota,ale nie przestępstwo.
Rzygam już tymi pedofilami i nagłaśnianiem złapanych dziecojebców - mały odsetek jest ludzi, którzy w rzeczywistości gw🤬cą małolaty,a zamyka się już nawet tych, którzy przypadkowo trafiają na takie treści. Wchodząc na samego 4chana z miejsca stajesz sie pedofilem,bo jest duze prawdopodobieństwo,ze trafisz ja jakies lolitki.
Małolaty same prowokują takich zachowania - wystarczy,ze przypadkiem trafi na kogos z brakiem zasobow moralnych we lbie.
Boje sie miec dzieciaka,bo sasiadka oskarzy mnie o gwalt jak golego wypuszcze go na balkon - toz to dewiacja.
złodziej to albo kradnie bo nie ma co do gara włożyć
Ciekaw jestem jak taki obrońca jeden z drugim zobaczył by w parku pedo łapiącego dzieciaki "na cukierki"... zwrócił byś mu uwagę że źle postępuje, czy raczej go przekopał?
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
argumentacji brak, podkulasz ogonek i sp🤬alasz.
![]()