Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siriuz 2025-04-18, 23:30 25
Co tu się dziwić. Ta ulica została zaprojektowana na modłę Trzaskowskiego i Puchalskiego - jeden wąski pas usrany wysepkami, żeby przypadkiem ktoś nie pomyślał, że samochodem można jeździć po mieście. Ma obsłużyć kilkanaście dużych nowych bloków z podziemnymi garażami. Ludzie żeby wyjechać lub wrócić do domu w godzinach szczytu stoją w korku pod własnym domem. P🤬lić lewactwo. Mam nadzieję, że mieszkańcy tej ulicy wiedzą komu dziękować.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-18, 23:46 29
Też mi się kiedyś zdarzyła podobna sytuacja i gość jeszcze zaczał się awanturować żebym się ładował na 20 centymetrowy krawężnik by go puścić. Zapytałem tylko czy mam dać do tyłu by się rozpędzić i w niego przyj🤬 bo chętnie zobaczę jak tłumaczy policji co robił na nie swoim pasie i dlaczego we mnie uderzył. Zrozumiał bez dalszego tłumaczenia
Jak już odp🤬lasz takie coś to chociaż zrób to z głową
Zgłoś
Kefir30 Wczoraj 0:29 8
Takim frajerom tylko śmiertelnych wypadków życzyć. Ich rodzinom także. Gdyby taki sk🤬ysyn stracił w wypadku swojego bachora to wtedy by może zrozumiał że tak się nie robi.
Zgłoś
Dżizas_kurde Wczoraj 0:51 2
Bo skręcał w lewo za 50 metrów . Po c🤬j stac w korku 20 minut jak można obskoczyć lewym ? tez tak mam.
Do mnie na osiedle jest wiecznie j🤬y korek bo ktoś wpadł na pomysł żeby uliczkę obok zrobić jednokierunkową...

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś
TerazPolska123 Wczoraj 1:45 5
nadludzie premium, tak im się wydaje
Zgłoś
Angevil Wczoraj 2:59 6
Śmierć łamiącym przepisy i charcha w oko (po zjedzeniu torby orzechów laskowych)
Dodatkowo podcięcie jader żebyś się k🤬o nie rozmnażał a twojej matce prewencjnie kulę w łeb.

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
xxxbastrado122 Wczoraj 9:15 6
Siriuz napisał/a:

Co tu się dziwić. Ta ulica została zaprojektowana na modłę Trzaskowskiego i Puchalskiego - jeden wąski pas usrany wysepkami, żeby przypadkiem ktoś nie pomyślał, że samochodem można jeździć po mieście. Ma obsłużyć kilkanaście dużych nowych bloków z podziemnymi garażami. Ludzie żeby wyjechać lub wrócić do domu w godzinach szczytu stoją w korku pod własnym domem. P🤬lić lewactwo. Mam nadzieję, że mieszkańcy tej ulicy wiedzą komu dziękować.

I tak wykształceni z dużego ośrodka będą głosować na lewaka bo przecież na innych nie wypada….
Zgłoś
kranik123 Wczoraj 9:36 1
Bieda umysłowa z biedadesa sie nie popisała.
Zgłoś
mr-dupa Wczoraj 10:09
Czyli jeśli jechał bym starym gratem i uderzył w tego co jedzie Mercem pod prąd to obligatoryjnie jest wina mercedesa?
Zgłoś
tyczka333 Wczoraj 10:28 5
Siriuz napisał/a:

THEBILL
Zgłoś
twojstarytofagot Wczoraj 10:36 2
czyste buractwo, sp🤬olenie umysłowe i przekonanie że jak ma odrobinę droższe auto niż ktokolwiek dookoła niego to może srać na innych i przepisy go także nie dotyczą
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz Wczoraj 11:14
Za użycie klaksonu niestety mandat.
Zgłoś
Manolito666 Wczoraj 11:21 1
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Za użycie klaksonu niestety mandat.

Obecnie za wszystko jest mandat. A jak się pojawi policjant, to zawsze okazuje się, że nastąpił zbieg przestępstw. Komuna ma się przepysznie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 12:30
Burak burakowi burakiem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie