Dzisiaj przypadkowo znalazłem ten filmik w sieci

Film pokazujący typowo Polski tok myślenia, czyli: "Wprowadzam się tutaj bo mieszkanie jest tańsze" a za 2 miesiące "tor jest za głośny, niech go zamkną".. Nic mnie tak jak to nie zdenerwowało od dawna, jak fakt że rządzący woleli pójść na rękę "pokrzywdzonym" mieszkańcom.. Wiem, że wśród Sadoli jest dużo mądrych ludzi, proszę więc o udostępnianie filmu, może coś to da...
Tutaj ich stronka na FB:
facebook.com/polskietorywyscigowe?fref=ts
Myślę, że warto ratować wymierające powoli tory...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadol.pl/tor-lublin-zyl-36-lat-zamykaja-go-po-protestach-mieszkancow-v...
Tak to niestety działa. Popatrzcie co się dzieje w Europie. Przychodzą 'nowi' i 'starzy' muszą im ustąpić.
konto usunięte
2015-02-07, 21:18
Tor ratować? To trzeba całą Polskę ratować! Inaczej bedzie ratować wszystko po kolei, jedno odzyskamy to 2 inne rzeczy nam będą chcieli zabrać.
konto usunięte
2015-02-07, 21:19
Przy zakupie nowych mieszkań jest do wglądu coś takiego jak plan zagospodarowania przestrzennego. Tak na logikę tego typu miejsca powinny być ulokowane z dala od obszarów mieszkalnych z oczywistych względów. Nie wiem czy nie jest tu możliwe wyciszenie tego typu obiektu. Na sadolu pewnie znajdzie się jakiś ekspert.
brudny napisał/a:
Przy zakupie nowych mieszkań jest do wglądu coś takiego jak plan zagospodarowania przestrzennego. Tak na logikę tego typu miejsca powinny być ulokowane z dala od obszarów mieszkalnych z oczywistych względów. Nie wiem czy nie jest tu możliwe wyciszenie tego typu obiektu. Na sadolu pewnie znajdzie się jakiś ekspert.
Właśnie na logikę... Tutaj nie ma logiki, jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodzi o pieniądze.
Reasumując na działce koło wysypiska należy zbudować tor. Wilk syci i owce cali.
konto usunięte
2015-02-07, 22:06
no bez przesady, jakim trzeba byc debilem zeby widzac ogloszenie ze mieszkanie za pol ceny to od razu cos ciezko smierdzi, a pozniej larum ze halasujo ałta?
konto usunięte
2015-02-07, 22:49
Trudno żeby w Polsce była wolność skoro mamy społeczeństwo socjalistyczne.
Lysack napisał/a:
Tak samo z samochodami - kupuje taki Janusz z Andrzejem za 60% wartości rynkowej, a potem się dziwi, że szrot składany z trzech...
Panie, panie żadna z czterech ćwiartek tego auta nie była bita
Co oznaczają blachy LU?
.
.
.
.
.
.
Ludzie Upośledzeni!
A LLU?
.
.
.
.
Ludzie lekko upośledzeni!
Tak czy inaczej większość gównianych kierowców ma blachy LU lub LLU!
Ból dupy za 3
2
1
...
konto usunięte
2015-02-07, 23:25
Czy jakiś ekspert może wypowiedzieć się, czy w tej sytuacji ekrany wygluszające montowane np. przy drogach szybkiego ruchu nie uleczyłyby sytuacji?