szukałem po komentarzach na jewtube co to za film... i c🤬ja się dowiedziałem, same europejsko-rosyjskie boje kto miał lepszy sprzęt podczas II wś.
ogólnie... polecam oglądać od początku dla niecierpliwych akcja zaczyna się 1:01
SPOILER ALERT
Przynajmniej umarli szczęśliwi
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spaleni słońcem 2
watch?v=Gqc4M7ZOm9k
No i już wiem co sobie zaraz obejrzę - piwko za wstawkę i drugie za podanie tytułu.
Jak szaleć to szaleć.
I tych, i tych trzeba by było zgasić
Ruskie do walki szli nawet bez sprzętu, byle z piersiówką za pazuchą.
Moim zdaniem to urywek z serialu 9 Kompania
norbi7631 napisał/a:
Spaleni słońcem 2
watch?v=Gqc4M7ZOm9k
Dokładnie - urywek z filmu to 1h 31min - miłego oglądania, ale film średni
konto usunięte
2013-03-16, 12:26
no średni średni, a całość to coś koło 4 godzin, ale ujdzie. Na YT w propozycjach są lepsze np. "niepokonani". W propozycjach tez jest "biały tygrys" - od tego z DALEKA!
niemcy gaszą ruskich a polacy sie pochowali
konto usunięte
2013-03-16, 13:56
konto usunięte
2013-03-16, 14:51
Niemcy byli wtedy technologiczną potęgą. Tylko nieudolne dowództwo doprowadziło do takiego zakończenia.
konto usunięte
2013-03-16, 17:17
konto usunięte
2013-03-16, 17:50
ISU nie tyle co miał genialne działo czy ultra nowoczesne wyposażenie, ale po prostu waga pocisku była tak duża, że samą siłą uderzenia bez potrzeby penetracji potrafiło urwać wieżę, ruscy szli w ilość niemcy w jakość, takie isu mogło sobie posmyrać panterę jeżeli była w pewnej dogodnej odległości, ruscy wygrywali w zwarciu, i w walce na mały dystans, niemcy mieli sprzęt który potrafił siać spustoszenie na odległościach liczonych w kilometrach a nie 500 metrach jak w przypadku ISU który przy 700 metrach miałby szczęscie trafiając w stodołę, jedni i drudzy mieli genialny sprzęt, a jedyna rzecz jaką możemy z tego wywnioskować to taka, że jedynie polska była w dupie i jest nadal