Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

...mają swoich januszów...
Po niemiecku to będzie chyba Jürgen

W sumie to mila odmiana by była, zamiast wyzywać od Januszy, moglibyśmy teraz używać niemieckiego odpowiednika, nie dość, że kogoś nazywasz cebulakiem, to jeszcze niemcem.
A w tych samych pieniążkach mogą kupić bilet na samolot, mieszkać w apartamencie, jeść lokalne produkty codziennie w innym miejscu i wynajętym pojazdem zwiedzać albo dojeżdżać na odludną plażę.

Zawsze ciekawiło mnie co kieruje takimi ludźmi. Wakacje na bogato, zapłacili w biurze za all inclusive. Z kraju do którego pojadą zobaczą lotnisko i ośrodek, ewentualnie wycieczka fakultatywna za jakąś odrealnioną kwotę. Na miejscu kolejka do restauracji, barów, przepychanki na basenie i nerwówka. Tydzień / dwa tygodnie, kilka zdjęć z bransoletką i powrót do Polski...
A w tych samych pieniążkach mogą kupić bilet na samolot, mieszkać w apartamencie, jeść lokalne produkty codziennie w innym miejscu i wynajętym pojazdem zwiedzać albo dojeżdżać na odludną plażę.
mistrzu daj poradnik jak się do tego zabrać bo zawsze brałem z biura i było jak mówisz.może wiecej sadolów też chciałoby się dowiedzieć
mistrzu daj poradnik jak się do tego zabrać bo zawsze brałem z biura i było jak mówisz.może wiecej sadolów też chciałoby się dowiedzieć
Nie ma problemu ale to nie budowanie rakiety i pewnie znajdzie się tu sporo osób które będą wiedzieć sporo więcej niż ja. Wybierz gdzie chcesz się udać, sprawdź na Azuon jak dolecisz w miarę tanio, jak nie masz tego to skyscanner. Na tym drugim tez znajdziesz tanią wypożyczalnie samochodu który odbierzesz i oddasz na lotnisku. Przed wypożyczeniem samochodu warto czytać opinie bo często najtańsza oferta nie będzie najlepsza. Jak wybierzesz miejsce w europie a ma być budżetowo to z tego co rozmawiałem trochę ludzi jeździ blablacarem. Ale to musi się wypowiedzieć ktoś kto się na tym zna... Stron z hotelami i apartamentami takich jak booking.com masz setki. Warto trochę wcześniej planować bo są różne promocje i potrafią być spore różnice. Sporo osób korzysta ze couchsurfingu, sporo decyduje się obozować. Wszystko zależy od Ciebie i od tego w jaki sposób najbardziej lubisz spędzać czas. A jak już masz podróż i spanie to wszystko inne znajdziesz w internecie. Co zwiedzać, gdzie wypoczywać, gdzie zjeść bardzo dobrze albo bezpiecznie i tanio. Dzięki technologi mamy teraz nieograniczone możliwości, nawet jak ktoś się boi wszystkiego to wakacje może zaplanować krok po kroku nie wstając od komputera.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Po niemiecku to będzie chyba Jürgen![]()
E no nie. Niemiecki odpowiednik Janusza to Kevin.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie