Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
daro7557 2024-12-04, 12:23 6
Jak można coś takiego zostawić na drodze bez choćby trójkąta ostrzegawczego 100m wcześniej.
Zgłoś
hwdp00 2024-12-04, 12:28 17
smc napisał/a:

No i słusznie. Kierujący powinien poruszać się z taką prędkością, aby zatrzymać pojazd w wyniku niespodziewanej sytuacji.
To, że 99,9% debili leci na ślepo 120km/h bo tak jest napisane na znaku, świadczy wyłącznie o ich głupocie.

Panie i Panowie oto debil
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2024-12-04, 12:39 4
Maculata napisał/a:

Trzeba być upośledzonym by coś takiego napisać.

przecież smc jest upośledzony. ciągle pisze wymyślone historie , wydaje mu się że jest królem zycia
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-12-04, 13:10 5
smc napisał/a:

No i słusznie. Kierujący powinien poruszać się z taką prędkością, aby zatrzymać pojazd w wyniku niespodziewanej sytuacji.
To, że 99,9% debili leci na ślepo 120km/h bo tak jest napisane na znaku, świadczy wyłącznie o ich głupocie.

Na autostradzie jadę max 50km/h, bo przecież komuś może coś spadło z przyczepki...
Zgłoś
smc 2024-12-04, 13:23
przewodnik_elektryczny napisał/a:

przecież smc jest upośledzony. ciągle pisze wymyślone historie , wydaje mu się że jest królem zycia

Nic mi się nie wydaje.
Nie każdy jest przegrywem, są tu także ludzie z kręgu polityki, kultury lub biznesu. Poznałem na żywo kilku użytkowników sadola i każdy z nich był człowiekiem sukcesu.

Pozdrawiam.
Zgłoś
OlejhunterPL 2024-12-04, 13:26
Mysle ze zrobil duzy blad przyjmujac ten mandat w takiej sytuacji.
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-04, 13:30 8
Pedator napisał/a:

Trzeba szybciej zap🤬lać.

Trzeba być debilem żeby widzieć tu winę tego co jechał, a nie tego co nie potrafi przyczepki zapiąć. No ale jak się jest rozlałą p🤬dą to się broni innych rozlazłych p🤬d.

[ Dodano: 2024-12-04, 13:32 ]
smc napisał/a:

Nic mi się nie wydaje.
Nie każdy jest przegrywem, są tu także ludzie z kręgu polityki, kultury lub biznesu. Poznałem na żywo kilku użytkowników sadola i każdy z nich był człowiekiem sukcesu.
Pozdrawiam.

To prawdziwi ludzie sukcesu jak Radom jest miastem seksu i biznesu 😂
Zgłoś
metyoo 2024-12-04, 13:39 5
smc napisał/a:

Nic mi się nie wydaje.
Pozdrawiam.

musiałeś się wśród nich czuć bardzo nieswojo
Zgłoś
Admin_sadistika 2024-12-04, 13:42 1
To jest kara za bezmyślną jazdę lewym pasem.
Zgłoś
metyoo 2024-12-04, 13:45 4
Payan napisał/a:

Tutaj komentarz autora nagrania:

przyjął mandat, co jest równoznaczne z przyznaniem się do winy, w takich przypadkach mandatu się nie przyjmuje i można kopać się po sądach

[ Dodano: 2024-12-04, 13:46 ]
Admin_sadistika napisał/a:

To jest kara za bezmyślną jazdę lewym pasem.

wyprzedzanie innego samochodu jest twoim zdaniem bezmyślną jazdą lewym pasem? ja p🤬le, wyłącz już komputer!
Zgłoś
inzGamon 2024-12-04, 13:54 2
Maculata napisał/a:

Trzeba być upośledzonym by coś takiego napisać.

Wbrew twojej teorii, wystarczy zapoznać się z Kodeksem PoRD. Poczucie niesprawiedliwości niczego tutaj nie zmienia.

Przyjęcie mandatu było kolejnym błędem, ale i bez tego ciężki temat.
Gdyby ta przyczepa toczyła się, była w ruchu, zupełnie inna sytuacja.

Ubezpieczyciel poszkodowanego kulawy nie jest i tematu nie puści, podobnie jak ubezpieczyciel przyczepy, który ma na to wywalone.

[ Dodano 2024-12-04, 14:01 ]
daro7557 napisał/a:

Jak można coś takiego zostawić na drodze bez choćby trójkąta ostrzegawczego 100m wcześniej.

Tak, tak… bo przecież nikt wcześniej jej nie:
- uderzył
- zepchnął
- dokonał innego aktu wandalizmu.
Zgłoś
darthan 2024-12-04, 14:03 1
edek_kotek napisał/a:

Migające żółte światło po prawej go zmyliło.

Ty k🤬a masz prawo jazdy? Czy może piszesz ot tak trolu? światła ostrzegawcze mają ostrzegać, czyli być PRZED zagrożeniem, nie za
Zgłoś
kuron997 2024-12-04, 14:10
Gościu powinien szybko ruszyć prawnika i odpowiednie pisma pisać... ewidentne odszkodowanie od zarządcy z OC powinno być.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-12-04, 14:13 2
Kierowca może przyjąć mandat, aby uniknąć dłuższej procedury administracyjnej, mimo iż nie zgadza się z jego treścią.
Zgoda na mandat a proces sądowy: Jeśli kierowca przyjął mandat, nie jest to równoznaczne z przyznaniem się do winy w kontekście odpowiedzialności cywilnej za szkody w wypadku.
Możliwość zaskarżenia mandatu: Jeśli kierowca nie zgadza się z decyzją policji o wystawieniu mandatu, może go zaskarżyć w odpowiednim terminie (zwykle 7 dni od otrzymania mandatu). Należy wtedy złożyć odwołanie w sądzie grodzkim.
A dopiero po zdjeciu / uchyleniu mandatu z kierowcy wszcząć postępowanie sądowe.
A jeśli sąd dalej będzie uparty to można sie sędziemu przyczepić do nieodpowiedniego obuwia na terenie sądu pożucając kostkę smalcu na schodach jak tą przyczepę na autostradzie.

Zgłoś
edek_kotek 2024-12-04, 14:16 1
darthan napisał/a:

Ty k🤬a masz prawo jazdy? Czy może piszesz ot tak trolu? światła ostrzegawcze mają ostrzegać, czyli być PRZED zagrożeniem, nie za

A ty potrafisz myśleć? Kierowca skupił się na niebezpieczeństwie które było po prawej, może odwrócił wzrok w tamtą stonę? i przy tej prędkości miał mało czasu na reakcję w efekcie przyp🤬olił w przyczepę.

Czego nie rozumiesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie