Gdzieś w rozległym stanie Pará murarz Alfredo Mota przypadkowo nad ranem piątego marca znalazł w walizce żyjącego noworodka. Dziecko płakało już w nocy i było słychać jego płacz, ale sąsiedzi olali sprawę myśląc że to koty. Prawdopodobnie namierzono już matkę dziecka, kobietę mieszkającą w pobliżu, która zgłosiła się krwawiąca do szpitala mówiąc, że dokonała aborcji
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przestraszyła się jak zobaczyła co wyszło - te wyłupiaste oczy wskazują na aneuploidię, Tak, jestę ekspertę, pracuję jako asystent proktologa na oddziale pediatrycznym - smaruje narządym (głównie odbytnice) przed wziernikowaniem.
Mamuśce powinni co najmniej tak dop🤬lić, żeby jej tak samo oczy spuchły.
Oczko mu się odkleiło, temu misiu.
maki1981 napisał/a:
Przestraszyła się jak zobaczyła co wyszło - te wyłupiaste oczy wskazują na aneuploidię, Tak, jestę ekspertę, pracuję jako asystent proktologa na oddziale pediatrycznym - smaruje narządym (głównie odbytnice) przed wziernikowaniem.
zaraz, zaraz. Smarujesz dziecięce odbyty i jeszcze Ci za to płacą?
blać p🤬lona!! to najgorszy typ człowieka, chociaz cieżko taka sciere nazwać czlowiekiem. Brak słow okreslajacych jakie to okrucieństwo gdy matka tak sie obchodzi z własnym potomstwem...
Powiem krótko ODJ🤬 SUKE!!!!!!!
Ja p🤬le, już mogła jakoś odj🤬 to dziecko jakoś szybko i bezboleśnie zamiast skazywać je na męki.
A z tego co widać przeżyło - też lekko mu nie będzie.
konto usunięte
2020-03-10, 13:40
Wysranie gówniaka i zostawienie w torbie to nie aborcja
Też bym się pozbył kaszojada.
konto usunięte
2020-03-10, 15:25
Dobry motyw na horror, dziecko z wyłupiastymi oczami zostawione na pewną śmierć, po latach postanawia zemścić się na swojej matce.
co ten dzieciak ma takie powieki ? czy to ZIKA ?
hardzik.. otworzyli walizkę, popatrzyli i zamykają....
Juzwa napisał/a:
Mamuśce powinni co najmniej tak dopie**olić, żeby jej tak samo oczy spuchły.
Ty też masz takie gały, pewnie dlatego tak Cię to poruszyło.
Biancaaaa napisał/a:
blać pie**olona!! to najgorszy typ człowieka, chociaz cieżko taka sciere nazwać czlowiekiem. Brak słow okreslajacych jakie to okrucieństwo
Też tak uważam, głupia p🤬da zmarnowała jeszcze całkiem dobrą walizkę, żeby pozbyć się tego paskudnego c🤬jka.
dignogato napisał/a:
Ty też masz takie gały, pewnie dlatego tak Cię to poruszyło.
Też tak uważam, głupia p🤬da zmarnowała jeszcze całkiem dobrą walizkę, żeby pozbyć się tego paskudnego c🤬jka.
-przeczytał raz jeszcze sam do siebie pod nosem. po czym z wielkim usmiechem nacisnął enter.
-ale doj🤬em - Pomyślał zadowolony.