Nawet wróciła do samochodu, żeby go obronić własnym ciałem .. I one się uważają za równie mądre i logiczne
Na nasze nieszczęście zdążyła wycofać. Chyba Ci się pojebie Sadictic z YouTube pomylił.
Chyba trzeba będzie nanosić na nie tekst "WYŁAMAĆ W PRZYPADKU ZAGROŻENIA!"
Zdziwiona że się zamknęły bo zawsze jak jechała to były otwarte i co tu robić?
Myślę, że może reformy wymagałby system nauki w szkołach nauki jazdy...
Jeździmy lewymi pasami 40/h, o kierunkowskazach to niby wiemy, ale z oszczędności nie używamy, przejazd obok tramwaju czy przez przejazd PKP to jest zagadka, rondo to magia i czarna dziura...
W sumie nie wiem, co szwankuje. Czy edukatorzy, egzaminatorzy są do bani lub za liberalni? Czy jako ludzkość kretyniejemy w zatrważającym tempie?...
Zabrać prawko na 100 lat solą i saletrą posypać
Cezzar napisał/a:
Nawet wróciła do samochodu, żeby go obronić własnym ciałem .. I one się uważają za równie mądre i logiczne
Tu nie ma co porównywać z płciami, przypomnij sobie debila z ciężarówki. Po prostu teraz jest pełno kamer i idiotów może zobaczyć każdy.
Ludzie są tak niesamowicie tępi, przez wgodne życie nie ma już żadnych instynktów, umiejętności szybkiego myślenia w trudnej sytuacji... mógł ten drugi ktoś przytrzymać jej ten szlaban jak nie chciała go taranować
Bahu
2025-03-13, 10:09
Zutylizować babę. Jak coś tak głupiego może funkcjonować. Dożyć takiego wieku. Samemu się odżywiać.