Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
Niezawodność diesli
konto usunięte • 2012-12-04, 16:22
Diesle

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziamian 2012-12-04, 21:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 21:42 2
w takim przypadku wystarczy zdjąć dolot od turbiny i go zatkać lub tez mocno ścisnąć i tyle z tego ;] a nie robić jak pseudo mechanicy 5 bieg i puść sprzęgło rzecz jasna ze spalimy sprzęgła ;] i ta panika powinien mu się jeszcze w druga stronę zakręcić to już w ogóle by się osrał tyle na temat
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-04, 23:00
Pewnie, że diesle są wytrzymalsze. Dieslem można śmiało jeździć do 500.000 przebiegu. Jeśli się ma normalnego diesla a nie rzęcha...
Zgłoś
werther 2012-12-05, 14:50
Titty napisał/a:

A jak ma automat ?

Ja mam automat.
Ale mam też zawór odcinający dopływ powietrza po wyjęciu kluczyka (przed samym kolektorem), więc powinien zgasnąć.
Inny sposób, jak już ktoś napisał, to rozłączyć dolot do kolektora i go zatkać.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-05, 17:08
faktycznie jak odetnie przewód paliwowy to zgasi, olej mu bierze ;D
Albo się wypali albo szybkie zduszenie biegami i może bez remontu się obejdzie
Zgłoś
Dziamian 2012-12-05, 17:28
megamo napisał/a:

w takim przypadku wystarczy zdjąć dolot od turbiny i go zatkać lub tez mocno ścisnąć i tyle z tego ;] a nie robić jak pseudo mechanicy 5 bieg i puść sprzęgło rzecz jasna ze spalimy sprzęgła ;] i ta panika powinien mu się jeszcze w druga stronę zakręcić to już w ogóle by się osrał tyle na temat

Mówisz chyba o stary niemieckim TeDeku

podstawie Ci auto powyżej 2002 roku, też diesla i zobaczymy czy zatkasz dolot w nim pseudo mechaniku i ile Ci to zajmie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-05, 20:41
chyba do dizla benzyny nalał
Zgłoś
artdian 2012-12-05, 23:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-05, 23:18
Zgłoś
konto1981 2012-12-05, 23:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-05, 23:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-05, 23:32 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-05, 23:39
benzyniak ma jeden plus......na akumulatorze. tyle w temacie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-05, 23:40
Mam 350 konne, E92 335d po remapie i pali 11l/100km i jak go duzo cisne + 4.8 0-100 i 280km/h top. dziekuje dobranoc
Zgłoś
tmx2oo4 2012-12-05, 23:42
Kurcze to jedno mnie zastanawia, skoro diesle są takie do dupy nijakie i gorsze i droższe w kupnie i eksploatacji i awaryjność większa i tam sraty pierdaty to czemu ludzie kupują diesle? zastanówcie się dzieciaczki co i jak, o co w tym chodzi. Jeżeli nie zwraca się po kosztach użytkowania według was, to podajcie jakieś dane, obliczcie coś, jakoś nie wygląda to w rzeczywistości tak jak przedstawiacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem