Mi tam go nie żal, j🤬a fajtłapa która lądu od baterii podpalić nie potrafi, już nie wspomnę o wyborze lokalizacji.
Jaka to firma kurierska jeździ z paczkami w Sylwestra o północy?
0700zglossie napisał/a:
Mi tam go nie żal, j🤬a fajtłapa która lądu od baterii podpalić nie potrafi, już nie wspomnę o wyborze lokalizacji.
lądu? Ziemię ma on podpalać?
podpis użytkownika
Przyjaciel każdej samotnej kobiety
Ogórasek napisał/a:
lądu? Ziemie ma on podpalać?
Każdy dobrze wie że lady podpala się od baterii.
Zgodnie z obliczeniami które zrobiłem na kalkulatorze w momencie w którym zaczyna się filmik, samochód był oddalony od tego gościa mniej niż 130-165 metrów. Być może kierowca nie zauważył tego kretyna ale napewno wiele osób które tam stały oprócz kanoniera i operatora zauważyły jadącego dużego busa z włączonymi światłami. Śmierdzi fejkiem
podpis użytkownika
,,Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę.,, -Józef Piłsudski
Krzyszof.K napisał/a:
Zgodnie z obliczeniami które zrobiłem na kalkulatorze w momencie w którym zaczyna się filmik, samochód był oddalony od tego gościa mniej niż 130-165 metrów. Być może kierowca nie zauważył tego kretyna ale napewno wiele osób które tam stały oprócz kanoniera i operatora zauważyły jadącego dużego busa z włączonymi światłami. Śmierdzi fejkiem
zmien kalkulator na kule jasnowidza.