👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Wlasnie że zmieni. Teraz jak rozprujesz dziecko na przejściu i nawet jest film że wbiegło to ci się upiecze. A po wprowadzeniu przepisu tylko odsiadka cie czeka
Chcesz powiedzieć że to dobrze, że kierowca pójdzie siedzieć za to, że pieszy- idiota jego rękami popełni samobójstwo? Dobrze się czujesz?
Ja tam uważam że również pieszy powinien dostawać mandat za bezmyślność.
joemonster.org/filmy/101317
Tak tylko tu wrzucę, bo jest to jeden z niewielu przypadków, gdzie zgodzę się z argumentacją Pana policjanta.
Tak tylko tu wrzucę, bo jest to jeden z niewielu przypadków, gdzie zgodzę się z argumentacją Pana policjanta.
@głest, dziękuję, ale jest mi niepotrzebna, w moim wykonaniu takiego filmiku nie zobaczysz. Ja od dawna wiem że piesi to bezmózgi i dla własnego komfortu zwalniam jak trzeba, jak trzeba to się zatrzymuję. I nie chodzi mi w ogóle o życie lub zdrowie tych imbecyli, to mnie obchodzi mniej niż zeszłoroczny śnieg. Po prostu nie mam ochoty być ciągany po sądach, tyle. Natomiast od dziś zaczynam puszczać na dwu i więcej pasmówkach. Eliminację idiotów czas zacząć jak najwcześniej.
adi_k0 napisał/a:
Eliminację idiotów czas zacząć jak najwcześniej.
Wyeliminują się sami...
Przepis nie zmieni nic w statusie kierowców i pieszych, którzy przestrzegają zasad i zdrowego rozsądku. Uskrajni zachowania dwunożnych imbecyli...
Natomiast nie mam zielonego pojęcia, czy zmieni coś w sposobie myślenia idiotów za kółkiem...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie