chciałeś powiedzieć zap🤬la jak Gesslerowa pomysły Ramsaya.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Biały załatwił czarnego. Piwo.
Konto usunięte
2017-09-23, 17:57
Przy okazji z trzy razy zar🤬ał.
Konto usunięte
2017-09-24, 5:09
Tak w ogóle to kto to, k🤬a, jest ta Magda Gessler (z domu Ikonowicz)? Właścicielka oraz współwłaścicielka kilku restauracji, które popadają w długi. Nie ma żadnych gwiazdek Michelin, wykształcenia, ani NIE GOTUJE oraz NIGDY NIE GOTOWAŁA, a uchodzi za kulinarnego experta?
Wystarczy być ż🤬dem, żeby dostać pracę w TVN?
wprost.pl/407280/Komornicy-dlugi-i-straty-u-Magdy-Gessler
@up bo teraz takie czasy wszyscy k🤬a są ekspertami. Dupy niedługo nie podetrzesz bez kupienia poradnika i osobistego coucha na godziny.
Gesllerowa zawija swojemu staremu drugie śniadanie do pracy
Gesllerowa przed małżeństwem nawet nie miała żadnej restauracji, tylko jej mąż posiadał restauracje i inne bistra. Po prostu Ż🤬dzi siedzą w Polsce w rządzie, instytucjach państwowych i propagandowych, tj telewizja.
Mnie najbardziej śmieszy jak ona mając taką szopę na głowie niby gotuje i przyprawia jakieś zupy i dania. Przecież w takim garze lub daniu byłoby od c🤬ja włosów. Ona pewnie się nawet nie zna na gotowaniu, tylko potrafi dużo gadać, opierdzielać innych, bo robi show i ma jakąś tam charyzmę, coś jak Cejrowski opowiadający ostatnio o sprawach o których nie ma pojęcia. Telewizja zamiast zaprosić do studia jaiegoś profesora medycyny lub chociaż lekarza, to w temacie szczepionek Cejrowski będzię się wypowiadać.
Konto usunięte
2017-09-24, 11:56
SpeedyG napisał/a:
Gesllerowa przed małżeństwem nawet nie miała żadnej restauracji, tylko jej mąż posiadał restauracje i inne bistra. Po prostu Ż🤬dzi siedzą w Polsce w rządzie, instytucjach państwowych i propagandowych, tj telewizja.
Mnie najbardziej śmieszy jak ona mając taką szopę na głowie niby gotuje i przyprawia jakieś zupy i dania. Przecież w takim garze lub daniu byłoby od c🤬ja włosów. Ona pewnie się nawet nie zna na gotowaniu, tylko potrafi dużo gadać, opierdzielać innych, bo robi show i ma jakąś tam charyzmę, coś jak Cejrowski opowiadający ostatnio o sprawach o których nie ma pojęcia. Telewizja zamiast zaprosić do studia jaiegoś profesora medycyny lub chociaż lekarza, to w temacie szczepionek Cejrowski będzię się wypowiadać.
Nie zapominajcie o lokowaniu produktów gdzie tylko się da.
Czy pająk musiał wcześniej trenować rozwijanie sieci,żeby teraz móc tak zap🤬lać?
Konto usunięte
2017-09-24, 13:51
Zabrakło mi tylko kapcia pod koniec.
Zawija jak roladę z mięsa, nicią
Gesllerowa to zap🤬la ale głównie to swoim szkaradnym ryjem.