tranownie lub zepchniecie , tak, żeby tylko nasi to ogarnęli bezpiecznie bez większych szkód i dodatkowych ofiar śmiertelnych...
pyzatym takie pojazdy sa wyposażone w relingi gdzie jak sie nie mylę takie uzbrojenie auta jest nielegalne na drogach

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówmiesiąc po terminie
tranownie lub zepchniecie , tak, żeby tylko nasi to ogarnęli bezpiecznie bez większych szkód i dodatkowych ofiar śmiertelnych...
pyzatym takie pojazdy sa wyposażone w relingi gdzie jak sie nie mylę takie uzbrojenie auta jest nielegalne na drogach
Wejdź na olx i zobacz ile terenówek i suwów ma relingi.
Nasi przy odpowiednim prawodawstwie by to ogarnęli. Ale do tego trzeba by Unijne władze z lewaków wyleczyć.
Ja mysle ze busiarz chcial pomoc, ale gdy bagiety zaczely go spisywac za przejazd na czerwonym/blokowanie przejscia dla pieszych lub za zbyt dlugi postoj z odpalonym silnikiem to busiarz zwyczajnie stwierdzil ze p🤬li taki interes
już mu wypisywali 1500zł i 13 punktów
już mu wypisywali 1500zł i 13 punktów
i dyplom za postawę...

A ten busiarz to raczej tylko skręcał w lewo, więc jak już miał miejsce, to dokończył manewr
krypto kobieta, że kierunki ci się p🤬lą?
Ja mysle ze busiarz chcial pomoc, ale gdy bagiety zaczely go spisywac za przejazd na czerwonym/blokowanie przejscia dla pieszych lub za zbyt dlugi postoj z odpalonym silnikiem to busiarz zwyczajnie stwierdzil ze p🤬li taki interes
Policja także ma swoje priorytety.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"