Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gromm 2018-12-30, 0:58 2
Za mało wp🤬lu pedalanu
Zgłoś
pATRYKOify 2018-12-30, 3:07 1
Chłopaczki pewnie mają jakiś tor na te rowery i dobrze się bawią, a takie p🤬dy sadolowe będą pisać "pedały na rowerach". Kto tu jest pedałem j🤬e przegrywy bez pasji i zainteresowań.
Zgłoś
ZajętyPelikan 2018-12-30, 4:58 13
@up

Ty ;D
Zgłoś
maxpudl 2018-12-30, 7:01 6
Ale p🤬deusy z tych pedalarzy.. Kolo pomijając, że typowy sebix z charateru - to jednak wysiadł do nich sam, bez żadnego kija/nożyka/maczety (tak - jestem z krk.. )
I wszyscy cichutko w gruncie rzeczy siedzieli, ten co sie burzył że mu sie rowerek kopie to dostał plaskacza w kask i ledwie sie na nogach utrzymał.. A reszta uszy po sobie - Za wyjątkiem oczywiście dzieciaka "mam to nagrane typie" - co już idealnie podsumował SZ.P Lobo24 ..
Potem pościg jak na dzieci januszy przystało i bohaterskie stanie obok "ale jak wyjdzie to odejdź"
hahahaha - może kaski to za moało - jakby mieli armory na motr, albo lepiej jakiś kewlar - to by któryś odważył na tyle żeby podbiec i poszarpać mu anteną samochodową?!

PS taka mi myśl przyszła - że to początki tego co europa zachodnia ma już - strzelają do nich, szlachtują, gw🤬cą im kobiety a w odpowiedzi rurkowi chłopcy bazgrają kredą po ulicy, że "miłość i dobro zawsze zwycięży" i "wszyscy są charlie h🤬jebdo" ..
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2018-12-30, 8:37 5
1:46:

Cytat:

"ale mu gonga zap🤬le jak wyjdzie. Roweru nie zdążyłem odłożyć"

haha co za p🤬lony lamus! Stał całą aferę jak c🤬ka, a później znajduje zajebiste tłumaczenie, dlaczego to koledze nie pomógł takie coś, to coś w stylu:

"wj🤬bym ci, ale akurat nie mogę, bo muszę teraz zjeść rosół"
Zgłoś
Karboksylator 2018-12-30, 8:47 1
w zasadzie mógł ich rozjechać jak po pasach jechali a nie szli.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
DerAmg 2018-12-30, 9:10
Zawsze się zastanawiałem jak nagrywało GoPro to pierwsze cyfrowe, co zastąpiło GoPro Black Analog 8mm.
Zgłoś
kolosasz 2018-12-30, 11:07
Pan Łysa-Sprawiedliwość nie wygląda na Ż🤬da. Z drugiej strony Polak nie podniósłby ręki na drugiego Polaka.
Cóż, tym postępowaniem Pan Łyszter się zdradził - On jest Ż🤬dem!

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
MadDave 2018-12-30, 11:58 1
Mimo wszystko największą mam beke z pedalarzy którzy myślą że prowadzą samochód i nap🤬lają na tych swoich rowerkach środkiem drogi a za nimi ciągnie się nitka samochodów które miały pecha trafić na tak natrętnego sk🤬ysyna. Nie ukrywam że za każdym razem mam ochotę spychać takich leszczy na pobocze.
No i jedzie ci taki i myśli - k🤬a ale jestem zajebisty, pro, eko, homo, oszczędny. Potem na profilu dla innych jebniętych wypisuje że dzisiaj zaoszczędził 8 godzin stania w korkach i tylko raz dostał wp🤬l ale jego chłopak już szykuje mi ciepły kompres z moszny.
Hwdr

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
mygyry 2018-12-30, 12:03 1
MadDave napisał/a:

ale jego chłopak już szykuje mi ciepły kompres z moszny.

Mamy cię!
Zgłoś
Ronoaro 2018-12-30, 12:04 1
Ci pedalarze sprawiają wrażenie jakby mieli jeden mózg na spółę.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
wojtek95do 2018-12-30, 13:15 2
"Ale mu gąga zap🤬le jak przyjdzie, k🤬a roweru nie zdążyłem odłożyć"

podpis użytkownika

"Hodie mihi, cras tibi"
Zgłoś
Bronsonnn 2018-12-30, 14:13
Bo rower się odkłada 10 min
Zgłoś
ellsworth 2018-12-30, 14:31
mygyry napisał/a:

W ciemno piwo dla kierowcy auta, pomimo że k🤬a nie trawie sfrustrowanych szeryfów to jestem niemal pewien, że te j🤬e pedalaże wymusiły na pasach

Nawet jeśli wymusili to nie powód, by kogoś lać (i to dzieciaki!)
Zgłoś
mygyry 2018-12-30, 15:33 4
Cytat:

Nawet jeśli wymusili to nie powód, by kogoś lać (i to dzieciaki!)

Mogli przeprosić i sp🤬alać to zgrywali cwaniaków w grupie z kamerką i się przeliczyli, piwo dla kierowcy mimo, że nie lubię takich agresorów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie