📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieci, po 14 lat pewnie, nie tłumacze kierowcy ale nie widzielismy poczatku zajscia, moze wtargneli na jezdnie przed samym autem
ul. Zielona, Gorzów Wlkp.
Niestety coraz częściej widzę tam pseudo rowerzystów którzy z tych mało uczęszczanych schodków zrobili sobie ciekawą zabawę. Wszystko fajnie jak któryś się nie wpie*doli na maskę
Ciekawe do kogo wtedy będą roszczenia nagranym filmikiem?
Niestety coraz częściej widzę tam pseudo rowerzystów którzy z tych mało uczęszczanych schodków zrobili sobie ciekawą zabawę. Wszystko fajnie jak któryś się nie wpie*doli na maskę

@up spolszczanie wszystkich neologizmów nie zawsze sprawia ze wypowiedz jest jasna dla Polaków.
.............hmmm ciekawe czemu nie ma początku.......... może dlatego że pedalarze odpierdzielili niezłą szopkę wymuszając pierwszeństwo? i od kiedy to można rowerem śmigać na pełnej przez przejście dla pieszych?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie