👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chwała Bohaterom z Narodowych Sił Zbrojnych do końca wiernym i do końca zwalczajacym czerwoną zarazę!!!
Mnie tak się marzy ... Usłyszeć na mistrzostwach świata w piłce kopanej, przed meczem POLSKA - NIEMCY
Bogurodzicę .
Bogurodzicę .

Konkluzja Pana Bolka absolutnie trafna. Teraz się takiego rozumowania nie uczy. Ba, takie postawy są wyszydzane jako staromodne i niepostępowe...
Nie jestem ckliwy zazwyczaj, ale powiadam zaprawdę, słuchajcie takch ludzi, bo niestety niedługo ich zabraknie. I takie rzeczy lepiej wrzucajcie, bo lepszy taki trend, niż brudasy skaczących w błocie na metalowych festiwalach.
Tych ludzi kiedyś zabraknie. Ale pamięć o nich powinna trwać wiecznie
niech teraz hakerzy wkleją to na stronę Pana Premiera, niech zobaczy co to jest POLSKI PATRIOTYZM

Wielki Szacunek...teraz tylko dresy, łysi i inne paskudztwo popyla w bluzach z orzełkiem i mianują się patriotami, przy okazji lukając kogo by tu skroić...eeech świat schodzi na psy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie