Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
krokodyl_Hans 2025-10-16, 6:12 1
Kiedyś w Punto 2 padło mi wspomaganie. Kupiłem silniczek i wedle instrukcji z forum zabrałem się za wymianę. Jak na Fiata czyli tanie budżetowe autko, wszystko siedziało sztywno i dobrze namęczyłem się aby wymienić silnik, który siedział z boku kolumny kierowniczej.
Zgłoś
Grzesiuu 2025-10-16, 6:33 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fasi34 2025-10-16, 6:47 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Fx12 2025-10-16, 6:49 4
Obaj widoczni na filmie panowie to znani w światku "influoryza... coś tam" motoryzacyjni. Żadnemu (z takich) nie wierzę bo wiadomo że darmo tego nie robią i żyją z tego co robią.
Zwłaszcza kiedy szarpał jak Reksio szynkę tą kierownicą a wysiadając zameldował "nie szarpałem"...
Zgłoś
fak38 2025-10-16, 7:00 1
od 52 sekundy widać że to jest fejk
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-10-16, 7:13 2
Maculata napisał/a:

Kogo?

Kornackiego i Mikiciuka.
Zgłoś
Danydwabanany 2025-10-16, 7:15
pSTANLEY napisał/a:

No dobra, który się odważy spróbować urwać kierownicę w swoim samochodzie europejskiej marki? Mam dziwne wrażenie że niejedna by skończyła tak jak ta z omody. Poza tym co to za test, ktoś tak robi z kierownicą żeby miała wytrzymać takie szarpanie? Chciałby zobaczyć porównanie z wytrzymałością z innymi markami bo inaczej taki test niewiele mówi.

No bardzo dziwne masz wrażenie. Widziałeś kiedyś test zderzeniowy auta, wystrzelenie poduszki? Masz auto czy furmanką po wsi w koło komina ścigasz? Porównaj że swoimi lejcami tylko uważaj bo znów koń kopnie
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-10-16, 7:15 3
Zgłoś
CoolPHONE 2025-10-16, 7:23 4
na jutubku już im pozwami od producenta tego samochodu grożą hehe
Zgłoś
miksu2 2025-10-16, 7:30 1
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-10-16, 7:46 2
Zgłoś
marcinbobek 2025-10-16, 7:56 3
Zgłoś
Wacławww 2025-10-16, 8:09 22
Porównanie ze Skodą na końcu filmu

Zgłoś
pSTANLEY 2025-10-16, 8:09
Danydwabanany napisał/a:

No bardzo dziwne masz wrażenie. Widziałeś kiedyś test zderzeniowy auta, wystrzelenie poduszki? Masz auto czy furmanką po wsi w koło komina ścigasz? Porównaj że swoimi lejcami tylko uważaj bo znów koń kopnie

U mnie jak się szarpie za lejce to się nic nie urywa ale skąd mam wiedzieć jak to jest w automobilu? Ale wierzę wam na słowo że to musi się mocno trzymać, i jak wspomniałeś, gdyby tak nie było to podczas uderzenia poduszka wylądowałaby na przedniej szybie zamiast na twarzy kierowcy.
Zgłoś
hepcidin 2025-10-16, 8:17 2
Szybciej Tuska od stołka oderwiesz niż kierownicę w Cuprze Formentor.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem