Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
longlong7 2025-10-16, 8:26 1
wygląda na to że kierownica po zwolnieniu blokady do regulacji jest po prostu wyciągalna, ot cała tajemnica i genialny wynalazek
Zgłoś
BambiPMT 2025-10-16, 8:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
uFo125 2025-10-16, 8:54 3
Janusze co zmieniają olej w swoich gratach raz na 10lat się zlecą ze terra to nie motoryzacja i mentalnie jak ruski czy ukry ze tylko bmw vaweje czy inne mercedesy.
A chińskie wciągają obecna motoryzacje nosem...
Zgłoś
Brocha 2025-10-16, 9:11 2
Jak ktoś ma IQ kołka to w to uwierzy.
Zgłoś
Agre 2025-10-16, 9:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-10-16, 9:13 9
Zgłoś
BambiPMT 2025-10-16, 9:25
Wacławww napisał/a:

Porównanie ze Skodą na końcu filmu

Widać wyraźnie. Omoda na kablu, skoda klasycznie na drążku kierowniczym.
Zgłoś
Respektuj 2025-10-16, 9:39
Takie same jak niemieckie itp, różnica taka że 2x tańsza więc sorry.
Zgłoś
mateuszsick 2025-10-16, 9:47 6
Zgłoś
Johny035 2025-10-16, 9:54
I ktoś to łyka xD
Zgłoś
Dżepetto 2025-10-16, 10:01 1
pSTANLEY napisał/a:

No dobra, który się odważy spróbować urwać kierownicę w swoim samochodzie europejskiej marki? Mam dziwne wrażenie że niejedna by skończyła tak jak ta z omody. Poza tym co to za test, ktoś tak robi z kierownicą żeby miała wytrzymać takie szarpanie? Chciałby zobaczyć porównanie z wytrzymałością z innymi markami bo inaczej taki test niewiele mówi.

Przecież to głąbie była ustawka TVN Turbo. Najpierw odkręcili wszystkie śruby od kolumny i tyle 🤦
Zgłoś
wasyl88 2025-10-16, 10:07
pSTANLEY napisał/a:

No dobra, który się odważy spróbować urwać kierownicę w swoim samochodzie europejskiej marki? Mam dziwne wrażenie że niejedna by skończyła tak jak ta z omody. Poza tym co to za test, ktoś tak robi z kierownicą żeby miała wytrzymać takie szarpanie? Chciałby zobaczyć porównanie z wytrzymałością z innymi markami bo inaczej taki test niewiele mówi.

Robili tak ze Skodą i wszystko było ok
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-10-16, 10:10 5
pSTANLEY napisał/a:

Ja próbowałem w Golfie 4. Nie da się. Dlatego szanuję stare, dobre TDI-ki i gardzę chińskim badziewiem oraz zmanipulowanymi durniami, którzy się nim zachwycają.
Zgłoś
ballrog1 2025-10-16, 10:16 5
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-10-16, 10:16 3
BambiPMT napisał/a:

Widzisz, że jest w omodzie fly by wire. Dlatego w nowych autach z wy też podejrzewam że będzie dużo łatwiej kierownicę urwać.

Ciekawe, co się stanie jak ten zajebisty system przestaje działać w czasie jazdy bo spalą się bezpieczniki, np. na autostradzie przy 140 km/h. Drążek to drążek, proste i pewne rozwiązanie. Najwyżej pompa wspomagania wysiądzie, ale dalej da się kręcić i bezpiecznie jechać. Im więcej komplikacji, tym więcej awarii, a elektronika lubi się psuć bez powodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem