📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:42

No dobra, który się odważy spróbować urwać kierownicę w swoim samochodzie europejskiej marki? Mam dziwne wrażenie że niejedna by skończyła tak jak ta z omody. Poza tym co to za test, ktoś tak robi z kierownicą żeby miała wytrzymać takie szarpanie? Chciałby zobaczyć porównanie z wytrzymałością z innymi markami bo inaczej taki test niewiele mówi.
pSTANLEY napisał/a:
Ja nie twierdzę że ten samochód na filmie jest dobry lub nie. Koleś zwolnił blokadę regulacji kolumny i szarpał nią jak zwierzę. Chciałbym po prostu zobaczyć co stanie się w takim przypadku w innych markach zanim wyrobie sobie opinię na temat tego czy to faktycznie samochód z plasteliny czy też propagandowy filmik na zlecenie niemieckiego przemysłu motoryzacyjnego. Może i demontowałes kolumny kierownicze ale podejrzewam że nie takim sposobem jak on więc niekoniecznie wiesz ile są w stanie wytrzymać.
Nic się nie stanie i właśnie to powiedziałem w komentarzu, do którego się odniosłeś.
Audi, VW, Mercedes... Nie ma opcji, żebyś zerwał cztery gwinty fi 8mm, gdzie dodatkowo konstrukcja kolumny ma kliny, które dodatkowo trzymają ją z nadwoziem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie