Obaj widoczni na filmie panowie to znani w światku "influoryza... coś tam" motoryzacyjni. Żadnemu (z takich) nie wierzę bo wiadomo że darmo tego nie robią i żyją z tego co robią.
To samo dotyczy influencerów opłacanych przez chińskich producentów, których bajeczki o taniej i zajebistej chińszczyźnie tak chętnie łykają prawicowe pelikany.
Ciekawe, co się stanie jak ten zajebisty system przestaje działać w czasie jazdy bo spalą się bezpieczniki, np. na autostradzie przy 140 km/h. Drążek to drążek, proste i pewne rozwiązanie. Najwyżej pompa wspomagania wysiądzie, ale dalej da się kręcić i bezpiecznie jechać. Im więcej komplikacji, tym więcej awarii, a elektronika lubi się psuć bez powodu.
To tak auta już budują? Że elektronika steruje kołami a nie mechanicznie drążkiem?
xD Co? Ja bym miał shiza tym jechać więcej jak 30 km/h
To tak auta już budują? Że elektronika steruje kołami a nie mechanicznie drążkiem?
xD Co? Ja bym miał shiza tym jechać więcej jak 30 km/h
Właśnie to na filmie takie jest. W kolumnie kierownicy jest tylko czujnik pozycji, a komputer decyduje jak bardzo skręcić koła w zależności od warunków jazdy. I pytanie, co się stanie, jak będzie awaria? Koła pozostaną w tej samej pozycji aż się roz🤬biesz? A może same się skręcą lub wyprostują?
Nigdy w życiu takiego czegoś nie kupię bo serwisuję elektronikę i wiem, że to kwestia czasu, aż coś się z🤬bie.
Zdziwiłbyś się, ale często jest. Szczególnie dotyczy nowych modeli, nieważne jakiej marki. Dlatego, nigdy nie kupuję nowego auta, ale minimum 3-letnie. Wtedy już wiadomo, czy mają wady i jakie.
Co innego "choroby wieku dziecięcego" przy nowych modelach, a co innego przeżarty złom, po dzwonie, jeszcze naprawiany przez rodzimych drutciarzy, po którym niemiec do tej pory płacze (ze śmiechu)...
Zrozumienie kontekstu mojej wypociny jest kluczowe. 😉
Ee poloki, a my mamy jakąś markę samochodów?
A kto ma? Oprócz paru niemieckich producentów, reszta to międzynarodowe korporacje o skomplikowanej strukturze własności. Na przykład, czy marką jest Opel, a czyją Fiat? Czyją Peugeot?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie