Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
jogas1984 2025-10-16, 11:25 2
nie mają polotu z niemcami:) wiadomix, że janusze będą chwalić, bo „tanie & dobre”, ale tak nie jest;)
Zgłoś
Gamcio1990 2025-10-16, 11:28
We wszystkich testach wychodzi ze w tej samej kasie chinole sa lepsze... z reszta zapoznaj 15 lat będą tylko chinole.
Zgłoś
jogas1984 2025-10-16, 11:28 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Zdziwiłbyś się, ale często jest. Szczególnie dotyczy nowych modeli, nieważne jakiej marki. Dlatego, nigdy nie kupuję nowego auta, ale minimum 3-letnie. Wtedy już wiadomo, czy mają wady i jakie.

nie kupujesz nowego, bo Cię nie stać, mordo, to żaden wstyd.
Zgłoś
placek 2025-10-16, 11:35
cyniczny idiota z TVN
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-10-16, 12:09
jogas1984 napisał/a:

nie kupujesz nowego, bo Cię nie stać, mordo, to żaden wstyd.

Tyle, że mam trzy.
Zgłoś
peacholease 2025-10-16, 12:42
Pedały jakieś i debile. Zdejmijcie stąd, proszę.
Zgłoś
uFo125 2025-10-16, 12:49 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tyle, że mam trzy.

To się nazywa wtedy szrot
Zgłoś
JoSeed 2025-10-16, 12:55
O, widzę tu fachowców 😈
Panowie, mam pytanie, jak zwykle nie na poziomie.
Czy w czasie wypadku jak uderzamy klatką o kierownicę to co z nią? Łamie sie, składa czy nic?

Bo kiedyś taką opowieść słyszałam, że w tico kolesiowi kierownica spowodowała oderwanie serca od naczyń...

Będę wdzięczna za letkie oświecenie
Zgłoś
Dupa666999 2025-10-16, 13:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-10-16, 13:24 1
JoSeed napisał/a:

O, widzę tu fachowców 😈
Panowie, mam pytanie, jak zwykle nie na poziomie.
Czy w czasie wypadku jak uderzamy klatką o kierownicę to co z nią? Łamie sie, składa czy nic?
Bo kiedyś taką opowieść słyszałam, że w tico kolesiowi kierownica spowodowała oderwanie serca od naczyń...
Będę wdzięczna za letkie oświecenie

Tak, w niektórych modelach przesunięcie przedniej osi przy wypadku może spowodować, że drążek kierowniczy wbije się kierowcy w ciało. Ale to zależy od konstrukcji. Niech się eksperci wypowiedzą, w których konkretnie autach tak jest.

[ Dodano 2025-10-16, 13:31 ]
uFo125 napisał/a:

To się nazywa wtedy szrot

Szrot się zaczyna od dziesięciu. Do dziewięciu to kolekcja.
Zgłoś
przemekkaro 2025-10-16, 13:33 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-10-16, 13:36 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

drążek kierowniczy wbije się kierowcy w ciało

Zdaje mi się, że pisałeś kiedyś, że masz wykształcenie techniczne.
Zgłoś
michalk0072 2025-10-16, 14:03 1
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-10-16, 14:21
Henryk_Sprężyna napisał/a:

Zdaje mi się, że pisałeś kiedyś, że masz wykształcenie techniczne.

No mam i w czym rzecz? Że wyrażam się niefachowo? Inni raczej nie mają, trzeba pisać prosto.
Czy że to niemożliwe? W latach 90-tych było możliwe jak najbardziej, a teraz nie wiem.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-10-16, 14:29
TwójCzarnyPan napisał/a:

trzeba pisać prosto

Ale bez przesady
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem