📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

@pSTANLEY: Później próbował kickster w skodzie i nie dał rady. Więc nie masz racji
pSTANLEY napisał/a:
No dobra, który się odważy spróbować urwać kierownicę w swoim samochodzie europejskiej marki? Mam dziwne wrażenie że niejedna by skończyła tak jak ta z omody. Poza tym co to za test, ktoś tak robi z kierownicą żeby miała wytrzymać takie szarpanie? Chciałby zobaczyć porównanie z wytrzymałością z innymi markami bo inaczej taki test niewiele mówi.
ty jesteś normalny? jedź na byle jaki szrot i spróbuj to zrobić z pierwszym lepszym samochodem
TwójCzarnyPan napisał/a:
Tyle, że mam trzy.
nie, masz jednego z trzech;)
Krzych542 napisał/a:
@
: Później próbował kickster w skodzie i nie dał rady. Więc nie masz racji
Przeczytaj dalsze komentarze, tak wiem że nie mam racji.
W mojej X6 się ponaciągałem do gury w lewo,prawo,w dół i nic a to chińskie coś przy zakręcie dość szybkim uważaj bo stracisz panowanie nad autem bo wyrwała ci się kierownica hahahahahahhihihihihi ale mu reklamie zrobili
Omoda wprowadziła jakąś promocję. Że jak wyrwiesz zderzak albo kierownicę to mają dostarczyć w 24h od zgłoszenia
Ale niektórzy łykają to.... wiązki elektryczne same się tak po prostu odczepiły?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie