Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:23
🔥 Wiesz kim jestem? - teraz popularne
JebacPis100procent 2025-10-16, 19:29 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Damianos88 2025-10-16, 19:41 1
W Mercedesie albo BMW było by to samo
Zgłoś
pSTANLEY 2025-10-16, 19:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Damianos88 2025-10-16, 19:44 1
Zgłoś
Krzych542 2025-10-16, 19:48
@pSTANLEY: Później próbował kickster w skodzie i nie dał rady. Więc nie masz racji
Zgłoś
chico35 2025-10-16, 19:49
pSTANLEY napisał/a:

No dobra, który się odważy spróbować urwać kierownicę w swoim samochodzie europejskiej marki? Mam dziwne wrażenie że niejedna by skończyła tak jak ta z omody. Poza tym co to za test, ktoś tak robi z kierownicą żeby miała wytrzymać takie szarpanie? Chciałby zobaczyć porównanie z wytrzymałością z innymi markami bo inaczej taki test niewiele mówi.

ty jesteś normalny? jedź na byle jaki szrot i spróbuj to zrobić z pierwszym lepszym samochodem
Zgłoś
jogas1984 2025-10-16, 19:55
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tyle, że mam trzy.

nie, masz jednego z trzech;)
Zgłoś
pSTANLEY 2025-10-16, 20:00
Krzych542 napisał/a:

@
: Później próbował kickster w skodzie i nie dał rady. Więc nie masz racji

Przeczytaj dalsze komentarze, tak wiem że nie mam racji.
Zgłoś
kubaska5 2025-10-16, 20:10
W mojej X6 się ponaciągałem do gury w lewo,prawo,w dół i nic a to chińskie coś przy zakręcie dość szybkim uważaj bo stracisz panowanie nad autem bo wyrwała ci się kierownica hahahahahahhihihihihi ale mu reklamie zrobili
Zgłoś
Mega84 2025-10-16, 20:29
Takie fajne, takie nie z Europy ...
Zgłoś
Antekzpiwnicy 2025-10-16, 20:33
Maculata napisał/a:

Kogo?

Adam Kornacki i Patryk Mikiciuk
Zgłoś
ungubungu 2025-10-16, 20:37 1
Omoda wprowadziła jakąś promocję. Że jak wyrwiesz zderzak albo kierownicę to mają dostarczyć w 24h od zgłoszenia
Zgłoś
pawelwor 2025-10-16, 20:38 1
Ale niektórzy łykają to.... wiązki elektryczne same się tak po prostu odczepiły?
Zgłoś
ungubungu 2025-10-16, 20:40 1
Zgłoś
Machol 2025-10-16, 20:47
pawelwor napisał/a:

Ale niektórzy łykają to.... wiązki elektryczne same się tak po prostu odczepiły?

Po prostu zauważyli, ze tam jest jeden trzpień co to trzyma zamiast normalnie czterech. Odpięli wiązki żeby nie jebnęła im poduszka i zaczęli szarpaninę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem