👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie halo, przecie w łonecie debile piszą artykuły. A jakieś downy to zatwierdzają.

Kriski napisał/a:
Wielkie halo, przecie w łonecie debile piszą artykuły. A jakieś downy to zatwierdzają.
W niemieckim łonecie piszą dla Polaków osoby, które słabo znają język polski, bo nie jest on ich językiem ojczystym.
Więc nie obrażaj debili i downów.
Dla takiej policji piwo może być ! ps oby dorobili mu kolejną dziure pod prysznicem

Onet, Wirtualna Polska, Pudelki i inne c🤬jowskie portale to żadne rzetelne informacje, a ci wszyscy "redaktorzy" to nawet podstawówki nie skończyli, wystarczy wziąć pierwszy artykuł z brzegu i będzie widać że pisał to imbecyl.
Z Łodzi i Radomia? Jakby pedofil był z Sosnowca to mamy trójkąt bermudzki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie