👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Źle sie wyraziłem. Nie temat tylko komentarz składający się na syfu masę.
chrap napisał/a:
A co do kibiców - niestety nadal uważam, że w dużej części są to faszystowskie świnie.
A cie dobre pierwszy raz ktoś mnie wyzywał od faszystów

Cytat:
chrap napisał/a:
A co do kibiców - niestety nadal uważam, że w dużej części są to faszystowskie świnie.
Sam chodzę na mecze. Nie jakoś regularnie, można mnie nazwać piknikiem, ale kibicem jestem.
Każdy nurt, niezależnie czy socjalistyczny, nacjonalistyczny, czy komunistyczny ma jakieś dobre założenia. Jedyny ból jest w tym, że tacy już są ludzie że zawsze popada on w skrajność i pojawiają sie absurdy.
Pozytywna rzecz, duży plus.
Na marginesie dobrze że wybrali Pileckiego prawdziwego bohatera .
Niestety w środowiskach kibiców idolami są często "Łupaszka" czy "Ogień", a oni się później dziwią z "faszystów"
Na marginesie dobrze że wybrali Pileckiego prawdziwego bohatera .
Niestety w środowiskach kibiców idolami są często "Łupaszka" czy "Ogień", a oni się później dziwią z "faszystów"

Tak, jesteśmy nacjonalistami:) i jesteśmy z tego dumni. Faszystowskie mitingi do Niemiec? a co mają szwaby do faszyzmu?do szkoły barany a potem pocić się na sadolu.
w TV to i tak tego nie pokażą, no chyba, że byłby jakiś jeden transparent typu "precz z gejami" to od razu podniosłaby się wrzawa, że nietolerancja itp.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie