Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie, no co ty? Zabiłbym gnidę, a poszedłbym siedzieć jak za człowieka? Bez sensu.
Po prostu z satysfakcją przyglądałbym się jak masz cykora i nie potrafisz tego powiedzieć komuś w twarz wiedząc, że to jest świat realny i że autentycznie za taki tekst możesz wyłapać strzała w ryj.
Skończ już synku bo się tylko ośmieszasz i pogrążasz. Wyjedź stąd i nie wracaj.
I umówiłbyś się ze mną na randkę?

A wyglądam na zoofila?
No wiesz, tak ranić moje uczucia... jak możesz być taki okrutny?!
djpaczu94- Odróżniasz nacjonalizm od szowinizmu? A z tym że Polacy prowadzą kult syjonistyczny to mnie rozłożyłeś na łopatki. Chłopie ty wiesz w ogóle co to jest syjonizm? Doucz się najpierw a później pisz bzdury.
Vante- Patriotyzm towarzyszy środowiskom kibicowskim od dawna, to nie jest tylko od kilku lat. Jeżeli chodzi o mody to teraz bardziej bym powiedział że jest głupia moda na "oświeconą" młodzież która mieni się kosmopolityzmem, antyklerykalizmem i akceptowaniem różnej maści dewiacji gdzie zatracanie własnej kultury i degeneracje społeczeństwa uważają za postęp...
Z kultem syjonistycznym chodziło mi o to, że wspólną cechą polaków za granicą i ów kultem często jest to, że polak jest lepszy od np. Niemca. Ale jesteś jeszcze zbyt tępy i mało świata poznałeś żeby to pojąć.
Internetowy napinaczprzyjdź na manifestację i stań oko w oko z C18
i wybij im to z głowy hahahaha
@sebeks powiedział gość z marihuaną w awatarze i w dodatku w kolorach tęczy![]()
Nigdy nie stałem oko w oko z c18, lecz wiem że potrafią być bardzo niemili, dlatego jestem za Tym żeby się ich pozbyć. Chyba że chcemy mieć drugą Rosję, gdzie Combat18 jest najliczniejszą i zorganizowaną grupą która podkłada bomby w pociągach np.
P.S. A tak wgl. to nie miałem prowadzić dialogów z debilami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie