👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mjolnir napisał/a:
Może wytłumacz kacapie co oznacza określenie "polaczek"?
Nie mam zamiaru ci tego tłumaczyć, bo jesteś polaczkiem.

Dlaczego część z Was pieprzy o tym co przeczyta w gazecie albo usłyszy w TV, gdzie fakty są tak zmanipulowane, że i tak tylko jedna i zawsze ta sama strona wychodzi z danej sytuacji zwycięsko, zamiast spojrzeć własnymi oczami i czasami zamknąć się jak się nie ma nic do powiedzenia albo się kompletnie nie zna w danym temacie ?
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Dlaczego część z Was pieprzy o tym co przeczyta w gazecie albo usłyszy w TV, gdzie fakty są tak zmanipulowane, że i tak tylko jedna i zawsze ta sama strona wychodzi z danej sytuacji zwycięsko, zamiast spojrzeć własnymi oczami i czasami zamknąć się jak się nie ma nic do powiedzenia albo się kompletnie nie zna w danym temacie ?
Nie czytam gazet, nie oglądam telewizji. Coś jeszcze masz do powiedzenia?
czekajcie, jak to kapela nagrala utwor "wszyscy spotkamy sie na dworcu"? nie byla to leciwa Konkwista88?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie