Cała Polska w cieniu Śląska

podpis użytkownika
Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
a tak z czystej ciekawości to kto wykłada kase na takie oprawy? zrzutka oprawców czy jak?
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Mają chęć i odwagę, brawo! Zaraz Tusk z Komorowskim zamkną stadion.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/

Łejej, temat o kibolach, jak wyjdzie na główną to znów syfu masa w komentach będzie.

mirabelek76 napisał/a:
a tak z czystej ciekawości to kto wykłada kase na takie oprawy? zrzutka oprawców czy jak?
Pieniądze pochodzą zarówno ze zrzutek kibiców urządzanych specjalnie na ten cel jak i sprzedaży gadżetów wydawanych przez ultrasów.
_______
W tym samym dniu:
Tuska i Komorwa juz krew zalewa... bo znow kibicie pokazali ze sa o kilka poziomow wyzej inteligencja od rzadu i pzpn...
K🤬aRomantyk napisał/a:
Banda nacjonalistycznych zwierząt
![]()
Mylisz pojęcia zwierzaku. To nie są nacjonaliści tylko patrioci.
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem

i to są kibice
nie jestem za Śląskiem, ale brawo dla tych panów

K🤬aRomantyk napisał/a:
Banda nacjonalistycznych zwierząt
![]()
Za takie komentarze zgarniesz brawa na antifa.pl albo inny pedalski portal dla upośledzonych umysłowo.
... Nacjonalisci chca jak najwiekszego dobra dla swojego kraju... wiec jak k🤬a moga szkodzic?
Lewactwo panuje od 200 lat wiec jak mozna byc lewakiem w kraju w ktorym sie zle zyje przez ustroj socialoc🤬joza.
Lewactwo panuje od 200 lat wiec jak mozna byc lewakiem w kraju w ktorym sie zle zyje przez ustroj socialoc🤬joza.

Linekk napisał/a:
Łejej, temat o kibolach, jak wyjdzie na główną to znów syfu masa w komentach będzie.
![]()
Sam tworzysz jeden z nich.
A co do kibiców - niestety nadal uważam, że w dużej części są to faszystowskie świnie. Jak można jednego dnia zrobić tak wspaniałą oprawę, a następnego krzyczeć sieg heil, albo naszym wzorem jest Rudolf Hess? I do tego nazywać się narodowcem? Tego k🤬a nie pojmę nigdy.