📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

@ AmorPatriaeNostraLex
Powiem Ci, że kibicuję Czarnym Słupsk od lat, a ostatnie zadymy jakie pamiętam, to tylko z kibicami AZS Koszalin ( obydwa miasta i kluby jakoś się nie lubią
) I to ładnych parę lat temu. O siatkówce nigdym nie słyszał, może dlatego, że się nią nie interesuję. Nie zmienia to faktu, że to wśród kibiców nożnej jest najwięcej zadym.
Powiem Ci, że kibicuję Czarnym Słupsk od lat, a ostatnie zadymy jakie pamiętam, to tylko z kibicami AZS Koszalin ( obydwa miasta i kluby jakoś się nie lubią

Już pora, żeby normalni ludzie zaczęli nazywać siebie patriotami, bo te łyse patafiany-kibole z ONR-u zmonopolizują niedługo to słowo i obrzydzą normalnym Polakom miłość do ojczyzny, przyśpieszą proces wynarodowienia.
@Jai No tak, najwięcej tak. Ale kibice od innych sportów nie są wcale lepsi i takimi świętoszkami jak się myśli. Kolejny przykład to hokej.
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Aha, nie zrozumiałeś. Nie będę ukrywał, że wcześniej napisałem to w sposób, który mógł mylić, ale też nie będę drugi raz pisał tego samego.
To kibic=? Janusz? Nie bardzo.
anonymousm napisał/a:
Już pora, żeby normalni ludzie zaczęli nazywać siebie patriotami, bo te łyse patafiany-kibole z ONR-u zmonopolizują niedługo to słowo i obrzydzą normalnym Polakom miłość do ojczyzny, przyśpieszą proces wynarodowienia.

Patrz! Tutaj masz zdanie tych Twoich "normalnych ludzi" na temat patriotyzmu

Czesiek181 napisał/a:
Po co piszesz Kiboli zamiast Kibiców? Kibole niszczą stadiony a Kibice właśnie robią te oprawy.
ultrasi robia oprawy, rzucaja race, petardy itd czasem sie bija. czyli widzac ich w telewizji powiesz od razu "kibol". zreszta sa zawsze na tym samym sektorze co huliganeria i razem spiewaja. a ci twoi kibice nie robia nic oprocz siedzenia i jedzenia kielbasek
push3k napisał/a:
Aha, nie zrozumiałeś. Nie będę ukrywał, że wcześniej napisałem to w sposób, który mógł mylić, ale też nie będę drugi raz pisał tego samego.
Nie zrozumiałem bo w swoim poście nie napisałeś nic na temat kibiców, a na temat kiboli.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie