📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Krak napisał/a:
To, że ktoś trzyma coś "narodowego" nie znaczy, że jest patriotą.
Trzymanie flagi nie czyni z człowieka patrioty. Patriotyzm to codzienny aktywizm oraz rozwój intelektualny i duchowy.
Ty jednak widząc kibica z barwami narodowymi myślisz sobie że wypił 5 piwek i nawet nie wie co niesie

isotop, Żałosna hipokryzja jest wtedy, gdy ktoś pisze, że nie należy nikogo oceniać po pozorach, a następnie wrzuca wszystkich sadoli do jednego wora. Znasz wszystkich sadoli? Znasz moje zdanie na temat kleru, albo Ż__ów? Nie i pewnie wcale nie jesteś zainteresowany.
Trochę więcej konsekwencji w działaniu.
Trochę więcej konsekwencji w działaniu.

Czesiek181 napisał/a:
Po co piszesz Kiboli zamiast Kibiców? Kibole niszczą stadiony a Kibice właśnie robią te oprawy.
Mecze na konsoli dużo cię nauczyły.

@Rejtan, no widzisz jak to niemiło być wrzuconym do jednego wora. A może jednak podziałała reguła "uderz w stół" i poczułeś się wywołany do odpowiedzi? Adresaci mojego wpisu (o ile są świadomi tego co piszą w swoich komentarzach) będą wiedzieć, że zwracam się do nich.
Ktoś jeszcze chce przytoczyć informacje o Katowicach? Nie chcę odkopywać tematu, ale nie było mnie tu jakiś czas. Jeżeli trochę się zainteresujecie i poczytacie to dowiedzie się co działo się w Katowicach. Kibice Widzewa z kibicami Ruchu wracali z wyjazdu. Policja zatrzymała chłopaka od nich i pacyfikowała, kibice ruszyli mu na pomoc. 3/4 dworca zniszczyła policja. A żeby nie być gołosłownym :
lodz.sport.pl/sport-lodz/1,117110,12722027,_Fanatycy_Widzewa__wydali_o...
lodz.sport.pl/sport-lodz/1,117110,12722027,_Fanatycy_Widzewa__wydali_o...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie