👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po co piszesz Kiboli zamiast Kibiców? Kibole niszczą stadiony a Kibice właśnie robią te oprawy.

AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Nie.Dla wszystkich komentujących:
Kibol=kibic.
kibol=ultras i tak to się raczej powinno przedstawiać. Puki nie interesowałem się kibicowaniem to pojęcie 'ultras' zawsze kojarzyło się z bardzo zaangażowanym kibicowaniem, a nie z chuligaństwem, jak to zawsze było z hasłem 'kibol' i przypuszczam, że u przeciętnych ludzi tak to nadal funkcjonuje.
Dla mnie zawsze oprawy kibiców brzmi dziwnie, ale to może być wina pracy w masarni. Tam oprawić coś - np.świniaka ma zupełnie inne znaczenie - zabić, oskrzybać, przeciąć i to co lubię najbardziej wydrylować.
tvn24.pl/pseudokibice-widzewa-starli-sie-z-policja-dworzec-zniszczony,...
Tutaj oprawa "kibiców" z okazji otwarcia dworca w Katowicach.
Tutaj oprawa "kibiców" z okazji otwarcia dworca w Katowicach.
push3k napisał/a:
Nie.
kibol=ultras i tak to się raczej powinno przedstawiać. Puki nie interesowałem się kibicowaniem to pojęcie 'ultras' zawsze kojarzyło się z bardzo zaangażowanym kibicowaniem, a nie z chuligaństwem, jak to zawsze było z hasłem 'kibol' i przypuszczam, że u przeciętnych ludzi tak to nadal funkcjonuje.
To kibic=? Janusz? Nie bardzo.
No to dzięki wyczynom na dworcu w Katowicach mamy kolejny temat zastępczy na kolejne pół roku. Brawo!
Byliście kiedyś na wyjeździe ? Nie sądzę. Nie wiecie jak policja się zachowuje. Wielogodzinne spisywania, chamskie odzywki, prowokacje,pobicia, policja nawet potrafi pałą potraktować kobietę. Nie dziwie się, że dla kibiców Widzewa puściły nerwy, a Wy łykacie tą medialną nagonkę jak pelikany
Otrząśnijcie się i zacznijcie myśleć samodzielnie.

Promil88 napisał/a:
Byliście kiedyś na wyjeździe ? Nie sądzę. Nie wiecie jak policja się zachowuje. Wielogodzinne spisywania, chamskie odzywki, prowokacje,pobicia, policja nawet potrafi pałą potraktować kobietę. Nie dziwie się, że dla kibiców Widzewa puściły nerwy, a Wy łykacie tą medialną nagonkę jak pelikany
Otrząśnijcie się i zacznijcie myśleć samodzielnie.
Twoje słowa to jak rzucanie grochem o ścianę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie