2 czerwca dwie osoby zostały porwane przez nurt rzeki w malowniczym obszarze Shiren Gorge w górach Budai, dystrykt Huangyan.
Ciał turystów nie odnaleziono (na razie

).
Info robaczkowe:
DEADmanPL napisał/a:
C🤬ja się znam, ale po tym jak na końcu pokazali co było dalej, to chyba wolałbym się puścić i zachować siły na odratowanie się później, niż się podtapiać 3 minuty i marnować energię.
Tam jest tak silny nurt, że roztrzaskał ich o skały.
To było tak nieudolnie przygotowane, że aż muszę rozchodzić to co zobaczyłem.
Oni się tam raczej od razu utopili albo nawet udusili na tej pożal się boże lince.
elim
2024-06-04, 15:25
Niby Chińczycy mają jedne z najwyższych iq na świecie, ale coś mi się wydaje że oszukują, przynajmniej patrząc na takie filmiki.
elim napisał/a:
Niby Chińczycy mają jedne z najwyższych iq na świecie, ale coś mi się wydaje że oszukują, przynajmniej patrząc na takie filmiki.
Mają wysokie bo CI z małym się eliminują i im średnia się podnosi
ale trzeba przyznać, że pięknie udokumentowane
Co za idiotyczna forma rozrywki. Coś jak siedzenie w wozie ciągniętym pod górę przez zmęczone konie, w drodze do górskiego jeziora
smc
2024-06-04, 16:32
Piesinger napisał/a:
Co za idiotyczna forma rozrywki. Coś jak siedzenie w wozie ciągniętym pod górę przez zmęczone konie, w drodze do górskiego jeziora
Walenie konia w drodze do górskiego jeziora jest lepsze.
Czekaj ino skończyć kurzyć fajkę.... Co za zjeb...
panpanczan napisał/a:
legenda głosi, że dopłyneli do warszawy i teraz żyją w uśmiechniętej polsce
gdyby w czerwcu dotarli to by jeszcze zmienili plec i mieli pride month
Turyści to debile znają się następni
nigdy nie pomagaj komus kto jest w stanie paniki ta baba miała na czym stac a tak 2 trupy
DEADmanPL napisał/a:
C🤬ja się znam, ale po tym jak na końcu pokazali co było dalej, to chyba wolałbym się puścić i zachować siły na odratowanie się później, niż się podtapiać 3 minuty i marnować energię.
Oni byli przyczepieni do tej liny geniuszu
Oczywiście baba sp🤬oliła sprawę, a chłop zginął razem z nią próbując ją ratować. Ile to już takich sytuacji było na tym portalu.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
dOpieca napisał/a:
Przy takim nurcie przechodzic trzymajac sie luznej liny to tez trzeba miec wyobraznie , k🤬a mać ile debili na tej planecie zyje.
Dokładnie tak. Głupie c🤬je. Na co oni liczyli z takim gównianym planem? Powinny być dwie liny na sztywno, jedna na dole żeby po niej iść i druga na wysokości pasa żeby się do niej wpiąć chociażby karabinkiem przyczepionym do paska jeśli nie mieli uprzęży.