2 czerwca dwie osoby zostały porwane przez nurt rzeki w malowniczym obszarze Shiren Gorge w górach Budai, dystrykt Huangyan.
Ciał turystów nie odnaleziono (na razie

).
Info robaczkowe:
b................m
2024-06-04, 21:08
Typ jeszcze szluga jara, hahahahahahah
Oni chcieli ich utopić bo tak wynika z tego filmiku.
K🤬a to ja bym wolał się puścić albo by mnie odcieli i pewnie większe szanse bym miał.
SizzleMyDizzle napisał/a:
jakby przewinąć i oglądać od 2:50 to wygląda jak specjalne podtapianie w ramach egzekucji
A w ostatnich dwóch sekundach nagrania, obserwator wskazuje palcem "o tam właśnie popłynęli, a później już ich nie widziałem".
I znowu, facet traci życie, bo chciał pomóc samicy, gdyby nie próbował jej pomóc, to udałoby mu się wejść na głaz. Bohater xD
Oczywiście że nie odnaleziono, bo ich tam nikt szukać nie będzie poki sami nie wypłyną. Nurek tam sam zdechnie w tym nurcie, albo w życu nie wypłynie przez fale która wciąga pod wodę, albo jebnie go z butlą o ściane i kolejny bedzie czekać na odłowienie
Populacja 1 412 000 000 -2 = 1 411 999 998
Jedna decyzja, ryzykowna ale jedyna możliwa w tym momencie, mogła im uratować życie. Ci pożal się bosze ratownicy mogli puścić linę i liczyć na to , że gdzieś poniżej się uratują. A tak trzymali ją jebańce do końca,, kiedy oboje turystów było do niej przywiązani linką bezpieczeństwa i tak ich k🤬a utopili.
Często wedkuje, brodząc w górskich rzekach. Woda to przej🤬y żywioł. W życiu by mi nie przyszło do głowy wchodzić do takiego nurtu nawet jakby była woda do kostek, widać że tam chyba wszyscy pierwszy raz widzą rzekę na żywo xD
dOpieca napisał/a:
Przy takim nurcie przechodzic trzymajac sie luznej liny to tez trzeba miec wyobraznie , k🤬a mać ile debili na tej planecie zyje.
Dużo.
Jak widzisz sporo już zostało obejrzane ale przed nami jeszcze setki tysięcy godzin oglądania.
A idą nowe głupsze pokolenia.
i to są ci azjaci, którzy mają większy iloraz inteligencji od innych?
Asekuracja powinna dostać czapę, stworzyli złudne wrażenie bezpieczeństwa a praktycznie nic nie zrobili