👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam jak wchodziły Red&White po 3.20zł w tabaksie
A teraz za Viceroye trzeba dać 10zł.

A teraz za Viceroye trzeba dać 10zł.

I dobrze niech papierosy kosztują po 20 zł i tak idioci będą kupować.
Czesiek181 napisał/a:
I dobrze niech papierosy kosztują po 20 zł i tak idioci będą kupować.
Powiadasz k🤬a idioci?
Nie mierz innych swoją miarą

Sam palę od 8 lat i nawet jakby kiepki były po 50zł to bym i tak kupił. Nic Ci do tego, kolego

Każdy jest kowalem swojego losu.
świetnie, stworzyła się już grupa "oburzonych" na motocyklistów, teraz pora na palaczy... hejtujcie tak dalej to będzie nam się żyło jak za niemca

2 lata temu rzuciłem przez rok dochodziłem do siebie ( do tej samej kondycji co przed paleniem )
jak ktoś siedzi na dupie przed komputerem to niech pali nie będzie mu to przeszkadzać ale jak kiedyś taki palacz będzie bięgł np na autobus i zacznie się dusić to niech ma pretensje do siebie
jakby co przed chwilą kłóciłem się o gatunek muzyki to teraz mogę sie kłócić o papierochy
jak ktoś siedzi na dupie przed komputerem to niech pali nie będzie mu to przeszkadzać ale jak kiedyś taki palacz będzie bięgł np na autobus i zacznie się dusić to niech ma pretensje do siebie

jakby co przed chwilą kłóciłem się o gatunek muzyki to teraz mogę sie kłócić o papierochy

rockface123
po części masz rację... ale tylko po części. palę, intensywnie ćwiczę płuca mam o pojemności ponad 6 litrów i jakoś nie sapię....
po części masz rację... ale tylko po części. palę, intensywnie ćwiczę płuca mam o pojemności ponad 6 litrów i jakoś nie sapię....
@Czesiek181 - Za to Ty pewnie wolisz sobie raz na tydzień wciągnąć "kreskę" i myślisz, że jesteś zdrowszy od palaczy? Dlaczego zaraz wyzywasz od idiotów, sam paliłem ale rzuciłem i nie kopce od 3 miesięcy i teraz uważam, że papierochy są niesmaczne i dziwie się jak mogłem je palić, ale nie wyzywam nikogo palącego od idiotów.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie