Podobno łosi jest 5000 na lubelszczyźnie.
Teraz już 4999.
Sugeruję przyciszyć głośniki.
źródło
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyciszyć ze względu na ten obrzydliwy język którego nie da sie sluchac? Dzieki za ostrzeżenie.
Przecież łoś na 99% przeżył te uderzenie i poszedł sobie dalej bez większego uszczerbku, więc dalej jest 5000
@up też tak myślę że dalej jest 5000 żeby łoś zginął to pierwszy musi zginąć samochód
Po co on policję chciał wzywać , tu by oświadczenie wystarczyło
K🤬a jak mnie ten język drażni
Znajomy ledwo przeżył wypadek z łosiem w Piławkach, stara 7-ka jeszcze była.
pl.wikipedia.org/wiki/Test_%C5%82osia
Angielska wersja ma duzo wiecej info, jak ktos chce.
Gdyby banderol bronił tej swojej uk🤬iny, a nie bawił się u nas to wypadku by nie było
I ta psia łacina w tle...
Ukrom karę doj🤬 za zabicie polskiego łosia.
yazir napisał/a:
Przecież łoś na 99% przeżył te uderzenie i poszedł sobie dalej bez większego uszczerbku, więc dalej jest 5000
Gość wjechał w niego z prędkością około 110 km/h (patrząc na rejestr kamery). Wątpię aby wyszedł z tego bez jakiegokolwiek uszczerbku. Może i przeżył wypadek, ale w dziczy to ma już przesrane
I bardzo dobrze banderowcom
@xdrt przecież to Rosja, nie Lubelszczyzna... Co ty piszesz