Spoko spoko.... Zamiast pójść chociaż raz na miesiąc lub rok do kościoła to będziecie się modlić 5 razy dnia, mieć obowiązkowy miesiąc postu (od świtu do zmierzchu jeść nie można pod karą chłosty jeśli na ortodoksa trafisz.) Szczęśliwego ramadanu hejterom. (za parę lat)
Jedyny który dobrze mówi to Hpplttlbzr Cytuje:
Hpplttlbzr napisał/a:
papież to jedno, a cała biskupio-kardynalska wataha to drugie.
konto usunięte
2011-05-02, 0:00
@up
Nie zapominaj, że każdy papież był kiedyś biskupem>kardynałem.
@Pinkol89 Większość z tego co wkleiłeś to właśnie latanie samolotem i machanie ręką. No i zapomniałeś dodać tego, że zabraniał stosowania prezerwatyw przez co ma na sumieniu wiele istnień zakażonych hivem, ale w większości to czarnoskórzy, więc pewnie mało kogo to obchodzi na tym portalu.
Ogólnie raczej dobrze, że był, ale trzeba mówić całą prawdę, a nie udawać, że we wszystkim było git i ogólnie super ziomek z niego. Taka chwalona przez niego matka teresa w praktyce taka czysta nie była
eioba.pl/a/1unq/matka-teresa-w-teorii-i-w-praktyce
Ponoć tez jak raz przyjechał do polski to pochwalił rydzyka za to co robi.
konto usunięte
2011-05-02, 17:22
Przepraszam za obrażanie Ciebie na forum LadyBergamoth. Przez co mój poprzedni post został usunięty.
Już mi się nie chce, patrząc na niesłychane zaślepienie LadyBergamoth, odbiera mi to chęć dyskusji. Proponuję podchodzić do sprawy nie mając z góry założonej negatywnej tezy. Pytaliście "co dobrego zrobił" miałem wam pisać o tych rzeczach których też nie pochwalam? Jak papież miał zezwolić na używanie prezerwatyw jak Kościół mówi że sex jest do rozmnażania a nie do przyjemności? Ludzie po prostu pomyślcie, a potem jeszcze raz pomyślcie, a potem, jeżeli nadal będziecie uważali że papież nie zasługuje na takie uznanie jakie ma, to w takim razie co trzeba było zrobić aby mieć takie uznanie? Jestem ciekawy kim jest wasz autorytet. Ale podejrzewam, że go po prostu nie macie. Z takich względów z jakich właśnie uważacie że papież wcale nie był taki dobry. Nic przecież tak dobrego nie zrobił. Pół świata jest idiotami, którzy uważają ze papież był "taki dobry". Właśnie, miliony osób go szanują, a to chyba właśnie wy jesteście infantylni, którzy o ważnych sprawach dla ludzkości mówicie "to nic takiego". To chyba zazdrość? Ja gdybym stanął koło Jana Pawła II bym się zapadł pod ziemie ze wstydu, że nie jestem ani w 1% tak "silny" jak on. LadyBergamoth pomyśli sobie "pffff... silny, przecież on nie był wcale taki silny, nic takiego ważnego nie zrobił". Najwyraźniej nie zdajesz sobie sprawy co czytałaś i co cytowałaś.
konto usunięte
2011-05-03, 17:12
Pener666 myślałem, że moderatorzy nie myślą w taki sposób. "A jebnę se posta....(10 sek później) no.. jebłem"