Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Papa-mobile 2011
LadyBergamoth • 2011-04-01, 20:22
Oferta kulturalna dla moherowa - skrzyżowanie objazdowego cyrku z lodziarnią, cygańskim wozem z patelniami, mobilnym toi-toiem i wpłatomatem.

"Muzeum Jana Pawła II w żółtej przyczepie.

Osobiste pamiątki papieża Jana Pawła II ruszają niedługo z Krakowa w podróż po całym kraju. Objazd umożliwi samochód ciężarowy, w którym na 62 metrach kwadratowych zorganizowano wystawę eksponatów związanych z życiem Karola Wojtyły."

Źródło: kontakt24.tvn.pl/temat,muzeum-jana-pawla-ii-w-zoltej-przyczepie,90693....
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prozac 2011-04-01, 20:42 72
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
malutka 2011-04-01, 21:02 37
#up
jestem ateistka ale uwazam ze szacunek do tego czlowieka trzeba miec
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-01, 21:28 4
Kolejne wypieprzone pieniądze w błoto. Był już pociąg papieski (Kraków-Kalwaria-Wadowice), który z braku frekwencji szybko został zlikwidowany. Jak zwykle, kościół w Polsce tracąc społeczne poparcie, kombinuje na czym by tu mógł jeszcze zrobić. Jest zbliżająca się beatyfikacja, wiec czemuż by nie tłuc kasę na Janie Pawle II....tylko ja się pytam, gdzie na to jest pisemna zgoda udzielona przez naszego papieża?
Zgłoś
ferro 2011-04-01, 22:21
kto skasowal mojego posta??
co to juz nie można mieć innych opinii od Pani autorki?
Zgłoś
androgenius 2011-04-01, 23:40 48
te,prozac - masz tu od firmy zapas przecinków na tydzień

[,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,]

weź je i wykorzystaj w przyszłości. Jeśli ci zabraknie to pisz,podeślemy nowe
Zgłoś
LadyBergamoth 2011-04-02, 15:39 2
ferro napisał/a:

kto skasowal mojego posta??
co to juz nie można mieć innych opinii od Pani autorki?

Wolno, napisz jeszcze raz
Zgłoś
ferro 2011-04-02, 17:17
LadyBergamoth napisał/a:

Wolno, napisz jeszcze raz

Szczerze to myslałem że to Ty skasowałas w sumie moj post był odpowiedzia na posta użytkownika, co tak dużo sie rozpisał. No ale drugi raz już mi sie nie chce pisac ;P
Zgłoś
konto usunięte 2011-04-02, 17:18
ferro napisał/a:

No ale drugi raz już mi sie nie chce pisac

Leniuszek. Pozostawisz damę w niewiedzy? Nieładnie.
Zgłoś
ferro 2011-04-03, 13:31
~ napisał/a:

Leniuszek. Pozostawisz damę w niewiedzy? Nieładnie.

Widzisz Linek wiosna przyszła, po co pisać głupoty i sie kłócić, lepiej wyjsc na spacer
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2011-04-06, 3:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lubie Cycki 2011-04-06, 23:13
autokontener.com.pl/ - Ci goście robią takie i inne tego typu cudeńka
Zgłoś
Conscribo 2011-04-06, 23:23 4
nie 8 milionów, tylko jak już to miliardów
Zgłoś
yankees1989 2011-04-08, 19:00 1
już wiem dlaczego w Watykanie nie graja w bilarda... bo Papa mo..bile
Zgłoś
Tomq 2011-04-10, 10:45 2
Podoba mi się tir z taką przyczepą - jakbym takiego miał to robiłbym w nim potańcówki, tańczył merengue, parkował i spał przy samej plaży, w górach na łąkach - wszędzie! Byłby to mój wspaniały domek letniskowy do którego mógłbym zapakować z dziesięciu fajnych ludzi, jeździć i się bawić wszędzie!

To olbrzymie okno rządzi!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem