Oferta kulturalna dla moherowa - skrzyżowanie objazdowego cyrku z lodziarnią, cygańskim wozem z patelniami, mobilnym toi-toiem i wpłatomatem.
"Muzeum Jana Pawła II w żółtej przyczepie.
Osobiste pamiątki papieża Jana Pawła II ruszają niedługo z Krakowa w podróż po całym kraju. Objazd umożliwi samochód ciężarowy, w którym na 62 metrach kwadratowych zorganizowano wystawę eksponatów związanych z życiem Karola Wojtyły."
Źródło: kontakt24.tvn.pl/temat,muzeum-jana-pawla-ii-w-zoltej-przyczepie,90693....
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Prozac
pójdziesz do piekła za to co napisałeś
no chyba że nie masz czasu,to jesteś usprawiedliwiony
Hrabia a ty za to co napisales trafisz do Nibylandii
konto usunięte
2011-05-01, 5:04
konto usunięte
2011-05-01, 10:31
ale was te "katole" bolą ...
@up
tzn co na poparcie? Faktem jest że papa udawał że r🤬anie dzieci jest ok i o tym nie wie w 70' latach włoska mafia miała związki z watykanem. Wtedy tam był Jan Paweł I ale to jest to samo bagno. Wszyscy którzy taki wielki szacunek żywią do papieża niezbyt zdają sobie sprawe że był on betonen, który kościół cofał ale kto sie debilem urodził debilem umrze. 0 wyciągania własnych wniosków " papieża prawdziwego Polaka trzeba szanowac bo tak. Bo był Polakiem" co za bezsens
to do momonti było
@Prozac szkoda mi cię po twoim opisie widać, że nic nie wiesz na temat JP2. Powinieneś się wstydzić za swój ubogi stan umysłowy, biedny zaciemniony człowieczku...
konto usunięte
2011-05-01, 12:25
Gimnazjum zaczyna nalot.. Ktoś piszę niby mądrze i dużo, to dostaje piwa.
konto usunięte
2011-05-01, 12:34
Prozak chyba zapomniał czegoś dziś wziąć jak sam nick wskazuje.
konto usunięte
2011-05-01, 12:54
@ samstag
na popracie to znaczy nie być gołosłownym bo zastanawiają mnie i liczby i to kto je oszacował/podał. Jestem po prostu zajebiście ciekaw czy ktoś je sobie z dupy wyssał czy też faktycznie ma jakieś podstawy, co do pedofili itp dowodów jest nadto. Ale co do prania kasy mafii to też takie pomówienia bez dowodów czy może ktoś coś kiedyś udowodnił? Chętnie poczytam rzeczy, które nie są teoriami spisku pokroju teorii kaczyńskiego nt. winy rosji czy teori rydzyka nt. masonów.