👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiedziałem że oni się spotkali razem na kremówkach, bardzo ciekawe
Nie mam nic do Janka ale tego k🤬a Franciszka to nigdy nie lubiłam z mordy jak pedofil wyglądal.
jah1 napisał/a:
Ale dlaczego JP2 ma obrączkę na palcu?
Onn nosił złoty sygnet papieski. Taką pieczęć.
Madzia123 napisał/a:
Nie mam nic do Janka ale tego k🤬a Franciszka to nigdy nie lubiłam z mordy jak pedofil wyglądal.
raczej jak kacap, sobowtór Prigożyna

Ta... Obaj gniją w watykańskich katakumbach. Z tym, że ten drugi za systemowe krycie pedofilii powinien tam trafić jeszcze za życia…
Madzia123 napisał/a:
A ja wręcz na przeciw...
Franio choć usiłował cos zrobić z pedofilskim dziadostwem... a nasz Święty? Chyba jednak zamiatał pod dywan...
JoSeed napisał/a:
A ja wręcz na przeciw...
Franio choć usiłował cos zrobić z pedofilskim dziadostwem... a nasz Święty? Chyba jednak zamiatał pod dywan...
Masz prawo do własnego zdania i poglądów szanuje.
T3RMINATOR napisał/a:
Onn nosił złoty sygnet papieski. Taką pieczęć.
Ale to nie jakiś pierścień, jeno zwykła obrączka. Proszę się przyjrzeć .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie