👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to jest prawdziwa religia, wiara w latającego potwora spaghetti, jak komuś to nie pasuje to zawsze może wierzyć w ceiling cata. ot takie 2 najpopularniejsze religie w necie
slawusdh napisał/a:
myslalem ze swidkowie jechowy to juz przegiecie
A ja myślałem, że chrześcijanie.

Nocturno19 napisał/a:
Jesteście zasranymi antyfanami i tyle. Nie żadnymi racjonalistami. Nie żadnymi umysłami światłymi. Tylko rozbestwionymi, sarkastycznymi i tupiącymi nóżką dziećmi.
No, i?

@Nocturno19
Ty Ty Ty, weź bo Ci żyłka strzeli.
czyt. wydupiaj
Ty Ty Ty, weź bo Ci żyłka strzeli.
czyt. wydupiaj

@up
Bardzo miło było mi to poczytać. Sama prawda. Większość ateistów żyje w zgodzie z resztą ludzi są mili, uczynni.
Kościół jest dla ludzi słabych którym o byciu miłym, zgodnym czy kulturalnym trzeba co tydzień w niedziele przypominać. Niestety przypominanie odnosi skutek tylko w 10% przypadków.
Bardzo miło było mi to poczytać. Sama prawda. Większość ateistów żyje w zgodzie z resztą ludzi są mili, uczynni.
Kościół jest dla ludzi słabych którym o byciu miłym, zgodnym czy kulturalnym trzeba co tydzień w niedziele przypominać. Niestety przypominanie odnosi skutek tylko w 10% przypadków.
Nawet już wymyśliłem skrót dla tej religii ;d
KLaPS
albo nie nie nie
KLoPS
KLaPS
albo nie nie nie
KLoPS

Skoro on jest pastafarianem to ja jestem unicornianem
Wierzę w niewidzialnego różowego jednorożca
Wierzę w niewidzialnego różowego jednorożca

Dynner napisał/a:
Skoro on jest pastafarianem to ja jestem unicornianem
Wieżę w niewidzialnego różowego jednorożca
Którą wieżę?
Jedną z tych co się w 2001 popsuła?

Kolejny topic o religi
Z Bogiem jest jak z klapkami, niby możesz mieszać nimi zupę, ale lepiej wbijać nimi gwoździe.

Z Bogiem jest jak z klapkami, niby możesz mieszać nimi zupę, ale lepiej wbijać nimi gwoździe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie