👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prosili się kilka razy!! Według Mnie za mało po gębie dostał...
Coraz częściej nie dziwię się Niemcom, Rosjanom i Ukraińcom
@Prosty: ty wiesz, ze podcas 2 ww polacy chodzili do teatru, do kin. wy jacys niedorozwinieci jestescie, ze nie wiecie jak sie wojna toczy ? zwlasszcza teraz jak uzywa sie mniej zolnierzy a wiecej rakiet i dronow. Ja nie wierze, ze ktos moze byc tak niedorozwiniety, musisz ty i tobie podobni dostawac ruble.
Sandalek napisał/a:
@: ty wiesz, ze podcas 2 ww polacy chodzili do teatru, do kin. wy jacys niedorozwinieci jestescie, ze nie wiecie jak sie wojna toczy ? zwlasszcza teraz jak uzywa sie mniej zolnierzy a wiecej rakiet i dronow. Ja nie wierze, ze ktos moze byc tak niedorozwiniety, musisz ty i tobie podobni dostawac ruble.
Ta pOlaCy tacy jak ty , reszta walczyła, zapytaj śląskich szeregowców i polskich powstańców.
przecież mu mówili by jechał pod Netto, kto płaci to wymaga, nie wiem jak działa uber, musi jechać pod wskazany adres gdzie zaznaczone ?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
. to jest taeatr ojny miedzy usa i rosja. a ukraincy
To nie ja pisałem to xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie