👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Dziwnym trafem nigdy na wojnę nie idą, ci co zrobić tego co napisałem nie potrafią/boją się.
Spokojnie. Ja tu zostaje, a ciebie i innych lamusów=dezerterów zgarną na granicy tak jak teraz ukraińców.
Spotkamy się razem w okopach....Tylko nie miej złudzeń że tacy dezerterzy jak ty i inni co tu mi teraz piszą, bedą na samym dnie hierarchii na froncie...
Biedni będziecie...
Ty serio myślisz, że w Polsce wojna będzie?
Dzesikatokurefka napisał/a:
Ty serio myślisz, że w Polsce wojna będzie?
Tak. Jak byś się interesował/sowała polityka międzynarodowa to bym nie musiał tego pisać. Albo jeszcze ten rok albo początek przyszłego.
Tak. Jak byś się interesował/sowała polityka międzynarodowa to bym nie musiał tego pisać. Albo jeszcze ten rok albo początek przyszłego.
I jak niby ty to wywnioskowałeś? XD
Nie będzie żadnej wojny w Polsce bo zwyczajnie USA na to nie pozwoli. Nie może sobie pozwolić by członek NATO wojował jak chciał, europa to duża strefa wpływów dla Amerykanów a dla takich Niemców stabilna Polska to bufor bezpieczeństwa dla Nich. Gdybyśmy byli taką Turcją to może byśmy mogli podejmować takie suwerenne decyzje ale nie jesteśmy i tak naprawdę nic tutaj nie wydarzy się bez wiedzy i zgody USA.
Zadaj sobie pytanie czy USA teraz potrzebuje wojować w europie z Rosją kiedy mają jeszcze na głowie Izrael i wybory za pasem.
Poza tym niebawem zima, intensywność wojny na Ukrainie znowu zmaleje do minimum na kilka miesięcy a Ty wróższych Polsce dołączenie do wojny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie