Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dr.lecter 2024-10-09, 21:46 1
"Do wojska obu."

Masz na myśli obu tych patusów? Tego z prawego przedniego i tego z tylnego siedzenia?
Zgłoś
Nk108 2024-10-09, 21:48 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Powiem krótko !
Mógł walczyć za swój kraj ! I zostać bohaterem Ukrainy !
A nie mieć go w dupie i dezerterować !
A teraz płacz...

Zesrałeś się w kalesony ruro.
Zgłoś
yesan 2024-10-09, 21:50 2
Alez wysryw onuc w komentarzach. Spolecznosc sadola wreszcie dokopala sie do poziomu demotywatorow czy innego gowna.
Zgłoś
mcsalutt 2024-10-09, 21:50 6
Cześć Panowie . Jesteśmy ludźmi i każdy zasługuje na szacunek , ale to jak potraktował ten patol tego młodego chłopaka jest mi naprawdę go szkoda . Praca na taxi , typu uber to cięzki kawałek chleba , chłopak zrobił swoją robotę , mógł powiedzieć że trzeba było powiedzieć że trzeba było tam jechać gdyż miał podany wcześniej adres , a tak potraktowali go jak śmiecia , za nic . To jeszcze jak się zachowywali w taksie to masakra , tacy ludzie na co dzień nas otaczają i później nie dziwię się że większość nacji w Europie nas nie lubi ... naprawdę żal mi się tego młodego chłopaka zrobiło , szkoda go naprawdę nie zasłużył na takie potraktowanie .
Zgłoś
eliveruss 2024-10-09, 22:02 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2024-10-09, 22:06 6
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Mialem mieszane uczucia po tym materiale. Ale potem obejrzałem historię ludzi którzy przeżyli Wołyń i mi przeszło.

Tak to ten ukrainiec wlasnie mordowal na wolyniu
Zgłoś
Tfujstarytotfojastara 2024-10-09, 22:08 2
[ Dodano: 2024-10-09, 22:14 ]
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Powiem krótko !
Mógł walczyć za swój kraj ! I zostać bohaterem Ukrainy !
A nie mieć go w dupie i dezerterować !
A teraz płacz...

Nie każdy nadaje sie na żołnierza.
Zgłoś
paragon0 2024-10-09, 22:18 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
UrlichUrwich 2024-10-09, 22:20 1
Zgłoś
eliveruss 2024-10-09, 22:30 4
Zgłoś
JenkinsPerkins 2024-10-09, 22:32 1
Zgłoś
dominik666 2024-10-09, 22:34 1
Zgłoś
UrlichUrwich 2024-10-09, 22:38
eliveruss napisał/a:

Ale pinezkę w aplikacjach można przesuwać i ustawić ją idealnie w miejscu, gdzie chcesz dotrzeć.
A cierp przewiezie cie 10 razy dookoła miasta, jak wyczai, że nie znasz okolicy. Raz gość mnie przewiózł dookoła Gdańska 'prawdziwą taksówką', gdy wracałem lekko wstawiony z imprezy. Chciałbym jeszcze raz zobaczyć tę minę, gdy po 10 kilometrach krążenia po Gdańsku mu powiedziałem, że z punktu odbioru do punktu docelowego są trzy kilometry, bo mieszkam niedaleko praktycznie od urodzenia i taksówką z konkretnie ich korporacji na tej trasie kurs kosztuje 17,90zł - z czego 8zł to opłata początkowa i 3,30zł taryfa druga (nocna) za kilometr.
Siedział cicho do końca podróży, na końcu wydrukował paragon na ponad cztery dychy, schował go w boczek drzwiowy i powiedział że 15zł będzie git, tylko żebym do korporacji zgłaszał.

OK, rozumiem argumenty (w zasadzie jeden argument )
Ale właśnie to (między innymi) trzeba by uzdrowić. To powinien być wręcz zawód "zaufania publicznego".
Ja też miałem różne historie, ale to max 1% wśród wielu całkiem zwyczajnych normalnych kursów, gdzie kierowcy byli po prostu tacy jacy powinno być.
Cieszę się, że mimo mody na "przewozy okazjonalne" zostało jeszcze kilka korporacji w moim mieście, choć jednocześnie przyznaję, że na obcym terenie jest dreszczyk niepewności na co się trafi.
Ale tak jak mówię - naprawić. Sprawnie działającemu nikt nie próbowałby robić dziwnej konkurencji.
Zgłoś
Kurakk 2024-10-09, 22:41 1
Zgłoś
Will70 2024-10-09, 22:41
Prosty napisał/a:

Ta pOlaCy tacy jak ty , reszta walczyła, zapytaj śląskich szeregowców i polskich powstańców.

A śląskich folksdojczów też pytać?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem