Ten film najlepszym przykładem, że warto jednak zrobić kartę rowerową, dlaczego, po co, aby właśnie taki pedalacz poznał znaki drogowe. Nie dymał z rana dlatego taki jest zły zapewne. Nie widział, że ma przd sobą znak drogowy C-13A, który ratuje mu dupsko jak zresztą było napisane w opisie tematu.
Ja nie mam karty rowerowej i dużo jeżdżę ale w życiu do głowy by mi nie przyszło wjeżdżać na drogę na pełnej.
Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
Zapomniałeś że jesteś bezplodny
Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
Wystarczy że jest twoim dzieckiem, większy dramat go nie spotka.

Ci w obcisłych spodenkach to nie rowerzyści
podziękuj temu jebańcowi co to postawił że uratował ci życie bo tak to na pełnej piździe wj🤬 byś pod jakieś auto i był byś na hardzie
Widzę tylko pozytywy w tej sytuacji

Masz konto na sadisticu. Nie musisz martwić się o dziedzi pedale.
Radzę nie mieć teraz dzieci, bo na pewno zostaną hulajnogorzysta elektrycznym. A tutaj tylko się wieszać.
Spokojnie - ta pedalska moda umrze tak samo szybko jak moda na łykanie kostek do zmywarki...
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"