📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

smc napisał/a:
Był już kiedyś taki malarz. W Austrii, rozpętał potem piekło w II Wojnie Światowej.
Franek Dolas?
Śmiechy, śmiechami, ale na tych barierkach to już pewnie nie jeden wywalił fikołka na drogę xD
[ Dodano: 2024-12-01, 00:21 ]
Jak by mi dziecko wyznało że jest rowerzystą, taki komentrz ma najwięcej piw.
No to ci powiem to tak następuje między 3/4 a 6 rokiem życia PEDALARZU xD
[ Dodano: 2024-12-01, 00:21 ]
Jak by mi dziecko wyznało że jest rowerzystą, taki komentrz ma najwięcej piw.
No to ci powiem to tak następuje między 3/4 a 6 rokiem życia PEDALARZU xD
buer2008 napisał/a:
Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
... tak jak twoi - ciebie
Clistwood napisał/a:
Dobra dobra pewnie sam jesteś utajnionym pedalarzem.
I to bezsiodełkowcem XD
majeńka napisał/a:
nigdy w czymś takim na rower nie wsiądę, chociażby po to aby odciąć się od takiej mody.
Uważam, że powinnaś ubrać coś obcisłego, porobić zdjęcia i wrzucić na sadola.

Barierki zwalniające bo jak to na Polaka przypada dwie osoby w tym miejscu wtargnęły na ulicę rowerami powodując dwa wypadki więc jak w zachodnich krajach postawiono barierki zwalniające Sto arrivando! U nas we Włoszech od 30 lat na każdej ścieżce rowerowej która wjeżdża na ulicę kończąc swój przywilej ścieżki rowerowej ,ty się ciesz że takie przeszkody są w każdym kraju bo inaczej byśmy mieli śmiertelne wydatki takich rowezystów jak ty zapierdzlających i ledwo co hamujących idiotów takich jak ty.ciesz się życiem bo przez własną głupotę można stracić życie
Ten materiał aż ocieka testosteronem! Ocieka i spływa po tych obcisłych,lateksowych spodenkach.

Przynajmniej będzie zwracał uwagę na drogę a nie król trasy ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie